Νέα αποκλειστική σειρά καλλυντικών

Τώρα μπορείς να περιποιείσαι τα χέρια σου και να βοηθάς έναν άνθρωπο, που έχει μεγάλη ανάγκη. 

Η εταιρεία Eolia με παράδοση στην παρασκευή ποιοτικών καλλυντικών με βάση το ελαιόλαδο, δημιούργησε μία νέα σειρά από 4 κρέμες χεριών, αποκλειστικά για τη μη κερδοσκοπική Κίνηση Wise Greece! Οι κρέμες χεριών, είναι ιδιαίτερα ενυδατικές, τόσο για τα χέρια όσο και για την περιοχή γύρω από τα νύχια, αφού βασίζονται στις θρεπτικές ιδιότητες του έξτρα παρθένου ελαιολάδου και του βούτυρου καριτέ.
Τα αρώματά τους είναι πραγματικά πολύ ιδιαίτερα, αφού υπάρχει μία κρέμα για να καλύψει κάθε προτίμηση. Έτσι, στη σειρά θα βρούμε την κρέμα Floral με νότες φρεσκοκομμένης πασχαλιάς, την κρέμα Spicy με πικάντικο άρωμα κανέλας και γαρύφαλλου, την κρέμα Tropical με εξωτικό άρωμα καρύδας και την κρέμα Sweet με ντελικάτο άρωμα βανίλιας. 

Το σημαντικότερο είναι, ότι και οι 4 κρέμες συμβάλλουν σε έναν σημαντικό κοινωνικό σκοπό. Αφού με κάθε κρέμα Eolia for Wise Greece που αγοράζεις, μας βοηθάς να προσφέρουμε τρόφιμα πρώτης ανάγκης σε συνανθρώπους μας που ζουν στα όρια της φτώχειας. Μάθε περισσότερα και υποστήριξε τη μη κερδοσκοπική Κίνηση Wise Greece!