Συμμετοχή στο World Human Forum

Διοργανώθηκε για πρώτη φορά στους Δελφούς με μεγάλη επιτυχία. 

Mία εξαιρετικά καινοτόμα ιδέα, το World Human Forum, διοργανώθηκε για πρώτη φορά με στόχο να εστιάσει ξανά στον άνθρωπο. Μια καθαρά κοινωνικοπολιτική και οικονομική προσέγγιση δεν είναι αρκετή. Οφείλουμε να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε, να δρούμε και να ζούμε διαφορετικά, ηθικά, ανθρώπινα. Καλούμαστε να προάγουμε θεμελιώδεις ανθρώπινες αξίες, όπως ο αλτρουισμός, η ενσυναίσθηση και η συνεργασία, προκειμένου να επανεφεύρουμε τον τρόπο με τον οποίο συνυπάρχουμε με τον εαυτό μας, με τους άλλους και με τη φύση. 
Κάτω από αυτό το πρίσμα, το World Human Forum, κάλεσε ανθρώπους από διάφορα σημεία του πλανήτη για να συμβάλλουν με τις γνώσεις και την εμπειρία τους, στη διαμόρφωση αυτού του νέου θεσμού. 

Η ομάδα της Wise Greece βρέθηκε στο διήμερο συνέδριο, για να δηλώσει το δυναμικό παρών, ενώ ταυτόχρονα προσέφερε στους καλεσμένους εδέσματα των παραγωγών που συμμετέχουν στη μη κερδοσκοπική Κίνηση, μυώντας τους στις ελληνικές γεύσεις. Ταυτόχρονα, ανάμεσα στις εκδηλώσεις του διημέρου ήταν το μαγείρεμα από την κοινωνική κουζίνα “Ο άλλος άνθρωπος” με προϊόντα Wise Greece, ενώ οι συμμετέχοντας έφυγαν κρατώντας στα χέρια ένα goodbye gift με επιλεγμένα προϊόντα μας!