Τρόφιμα πρώτης ανάγκης στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Χαλκίδας

Μία κίνηση αγάπης, που προέκυψε από την προσπάθεια και τη φροντίδα όλων! Η Wise Greece, πραγματοποίησε μία εκδήλωση στο κέντρο της Χαλκίδας με έναν και μοναδικό σκοπό: να πουληθούν τα προϊόντα που συμμετέχουν στην Κίνηση Wise Greece και το κέρδος από τις πωλήσεις να "μετατραπεί" σε τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Χαλκίδας (δες περισσότερα εδώ). 

Έτσι, έπειτα από την προσπάθεια εθελοντών, φίλων, αλλά και των εργαζόμενων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, οι δημότες ήρθαν, δοκίμασαν τα προϊόντα και στήριξαν την προσπάθειά μας, αφού μπόρεσαν να αγοράσουν είδη καθημερινής διατροφής… που επιτελούν έναν πολύ σημαντικό κοινωνικό σκοπό! Το αποτέλεσμα; Ένα πολύ βασικό αγαθό, το ελαιόλαδο, αλλά και μαρμελάδες για τα παιδιά, δόθηκαν με πολλή αγάπη στους συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη! Και το βασικότερο; Σε όλη αυτή την προσπάθεια ήταν συμμέτοχοι όλοι! Οι παραγωγοί που υποστηρίζουν την Κίνηση Wise Greece, οι εθελοντές που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και φυσικά όλοι εσείς που επιλέγετε να μαγειρεύετε με προϊόντα Wise Greece. Να μαγειρεύετε… για καλό σκοπό! 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλη την ομάδα σε όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση, αλλά και στους φίλους παραγωγούς των προϊόντων Secos και Δρυπές, που ενίσχυσαν τη δωρεά μας με ακόμα περισσότερα προϊόντα!