Συνταγή
Έξυπνες βινεγκρέτ!

Μία βινεγκρέτ μπορεί κυριολεκτικά να απογειώσει ακόμα και το πιο απλό πιάτο! Είτε πρόκειται για σαλάτα, είτε για κρέας, μία έξυπνη βινεγκρέτ στο τελείωμα του πιάτου, μπορεί να δώσει εντελώς διαφορετικό και πολύ ενδιαφέρον γευστικό αποτέλεσμα.

Αν δεν ξέρεις λοιπόν πώς να φτιάξεις ευφάνταστες βινεγκρέτ και περιορίζεσαι μόνο στο γνωστό “λαδόξιδο” έχουμε για εσένα έξυπνες ιδέες, που όχι μόνο θα σε βγάλουν από τον κόπο, αλλά θα σε βοηθήσουν να εντυπωσιάσεις σε κάθε τραπέζι!

 Χωρίς να κάνεις τίποτα…
Αν θέλεις μία έτοιμη και πολύ γευστική λύση, μπορείς να επιλέξεις τα ελαιόλαδα με γεύσεις της Green n Blu! Για παράδειγμα το Ελαιόλαδο με λεμόνι είναι καταπληκτικό για πράσινες σαλάτες, η Σάλτσα βαλσάμικου με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και μέλι είναι τέλειο σε μία σαλάτα με ντομάτα-μοτσαρέλα ή το Άρτυμα βιολογικού ελαιολάδου με σκόρδο ταιριάζει υπέροχα με ψητά λαχανικά! Μία ακόμα ιδέα είναι να δοκιμάσεις σε ανάμεικτες σαλάτες το Πετιμέζι ροδιού, που θα δώσει αμέσως μία πολύ γλυκιά γεύση στα λαχανικά.

Με γεύση μαστίχας…
Ιδανικό για πράσινη σαλάτα! Αναμειγνύεις 3 κουταλιές της σούπας Wise Greece ντομάτα-μαστίχα-δυόσμο με 3 κουταλιές της σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο. Περιχύνεις το μείγμα στη σαλάτα σου και αφήνεις το καταπληκτικό άρωμα της μαστίχας και του δυόσμου να αναδείξει τη γεύση των λαχανικών!

 Με γλυκό κουταλιού…
Δοκίμασε να αναμίξεις 2 κουταλιές γλυκό φράουλα με βαλσάμικο της Yiam με λίγο ελαιόλαδο και να περιχύσεις το μείγμα σε σαλάτα με ρόκα ή σπανάκι! Το αποτέλεσμα θα σε εκπλήξει!

Με μαρμελάδα…
Αν θέλεις να δώσεις γεύση φρούτου στη σαλάτα σου στη στιγμή, μπορείς να φτιάξεις πανεύκολες βινεγκρέτ αν αναμίξεις 2 κουταλιές μαρμελάδας με λίγο ελαιόλαδο.

Οι δικές μας προτάσεις είναι:
Μαρμελάδα Σαγκουίνι-Περγαμόντο Dolopia, για σαλάτα με μαρούλι
Μαρμελάχα χωρίς ζάχαρη ρόδι (με χυμό σταφύλι) Το Φίλεμα της Λέλας

Δοκίμασε τις βινεγκρέτ και μην ξεχνάς! Μπορείς και εσύ να μαγειρέψεις για καλό σκοπό! Γιατί με κάθε προϊόν με το σήμα Wise Greece που επιλέγεις για την καθημερινή σου μαγειρική, μας βοηθάς να εξασφαλίσουμε ακόμα ένα γεύμα για άστεγους και παιδιά στα όρια της φτώχειας. Μάθε περισσότερα για τη μη κερδοσκοπική Κίνηση εδώ

 Προϊόντα Wise Greece που χρησιμοποιήσαμε: 

Save

Save

Save

Save