150 κιλά τρόφιμα στην “Ανάσα Ζωής”!

Το μη κερδοσκοπικό σωματείο “Ανάσα Ζωής” στον Κορυδαλλό ήταν ο νέος “στόχος” της Wise Greece, για να εξασφαλιστεί ένας μεγάλος όγκος τροφίμων. Η “Ανάσα Ζωής” βασίζεται στη δράση εθελοντών, οι οποίοι παρέχουν είδη πρώτης ανάγκης σε περισσότερες από 400 οικογένειες στον Κορυδαλλό, που βρίσκονται στα όρια της φτώχειας. 

Η Wise Greece σε συνεργασία με την έκθεση “It’s all oh so souvenir to me διοργάνωσαν μία εκδήλωση όπου πουλήθηκαν προϊόντα των Ελλήνων παραγωγών που συμμετέχουν στην Κίνηση και όλα τα κέρδη της Wise Greece, καθώς και ένα μέρος από τα κέρδη της έκθεσης, “μετατράπηκαν” σε τρόφιμα για να διατεθούν στην “Ανάσα Ζωής”. 

Το αποτέλεσμα; Περισσότερα από 150 κιλά τροφίμων, δόθηκαν στο μη κερδοσκοπικό σωματείο του Κορυδαλλού, με πολλή αγάπη! Ζυμαρικά Αγνό με Αγάπη, Όσπρια, Κουλούρια Πυλιακή Γη, Αλάτι Βιοδύναμη, Ελαιόλαδο PYLOS Olive Grove, Γλυκά από τη Loukoumiland και την εταιρεία Bariamis, διατέθηκαν σε ανθρώπους που έχουν μεγάλη ανάγκη!  

Φυσικά, σε όλη αυτή την προσπάθεια δεν ήμασταν μόνοι, αφού η βοήθεια των εθελοντών τόσο στη διοργάνωση της εκδήλωσης, όσο και στην παράδοση των τροφίμων ήταν πολύ σημαντική, ενώ πάντα δίπλα μας βρίσκεται όλη η ομάδα του Μπορούμε, το οποίο μας φέρνει σε επαφή με Ιδρύματα που έχουν ανάγκη από τρόφιμα, ώστε να καταπολεμηθεί η σπατάλη των τροφίμων και να εξασφαλισθεί η σίτιση των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη.