Ελαιόλαδο με αγάπη στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Χαλανδρίου

Στις δύσκολες εποχές που διανύουμε, κάποια βασικά αγαθά που για κάποιους είναι δεδομένα, για κάποιους άλλους είναι δυστυχώς πολυτέλεια. Έτσι, ανταποκριθήκαμε στις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου Χαλανδρίου και καλύψαμε τις ανάγκες τους σε ελαιόλαδο, που είναι δύσκολο να το εξασφαλίσουν λόγω της υψηλής τιμής του. 

Μετά από μία επιτυχημένη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο του Χαλανδρίου, σε συνεργασία με το “Μπορούμε“, όπου οι δημότες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και να αγοράσουν τα προϊόντα των Ελλήνων παραγωγών που συμμετέχουν στη μη κερδοσκοπική Κίνηση Wise Greece, συγκεντρώθηκαν κέρδη από τις πωλήσεις τους, τα οποία μετατράπηκαν σε… ελαιόλαδο για τους συνανθρώπους μας που έχουν πραγματική ανάγκη. 

Και το σημαντικότερο; Σε όλη αυτή την προσπάθεια, βοηθήσαμε όλοι μαζί πολλούς ανθρώπους! Ενισχύσαμε τους παραγωγούς, άρα και την ελληνική οικονομία, βοηθήσαμε ανθρώπους να εξασφαλίσουν μία βασική ποσότητα λαδιού και όλοι μαζί δοκιμάσαμε και στηρίξαμε όσα παράγει ο τόπος μας, αγοράζοντας προϊόντα που στοιχίζουν λίγο, αλλά επιτελούν ένα σημαντικό κοινωνικό έργο! Ένα μεγάλο ευχαριστώ, από όλη την ομάδα της Wise Greece για την πολύτιμη υποστήριξή σας…