Φέτος το Πάσχα, το Hellenic Initiative υποστηρίζει τη Wise Greece!

Η κοινωνία μας καλείται να αντιμετωπίσει άλλη μία κρίση, αυτό επιβαρύνει ακόμα περισσότερο τις ευάλωτες ομάδες.

Το Hellenic Initiative ανταποκρινόμενο στις ανάγκες των συνανθρώπων μας, υποστηρίζει το πρόγραμμα Hope Boxes της Wise Greece!

Το πρόγραμμα Hope Box δημιουργήθηκε αρχικά με στόχο την ανακούφιση των συνανθρώπων μας που επλήγησαν σημαντικά από τις συνέπειες του Covid-19.

Σήμερα, συνεχίζει να αποτελεί ένα πρόγραμμα με σημαντικό κοινωνικό αντίκτυπο και μετρήσιμα, διαφανή αποτελέσματα, το οποίο έχει λάβει στήριξη από μεγάλες εταιρείες και Ιδρύματα.  Kάθε Hope Box περιλαμβάνει βασικά είδη τροφίμων πρώτης ανάγκης (όπως ζυμαρικά, όσπρια, ελαιόλαδο, μέλι κ.α.), τα οποία προέρχονται από τους μικρούς Έλληνες παραγωγούς που συμμετέχουν στη Wise Greece και διατίθενται σε συνανθρώπους μας που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας.

 Φέτος το Πάσχα κάνουμε τη διαφορά!

Φέτος, το Easter Appeal του Hellenic Initiative θα είναι αφιερωμένο στα Hope Boxes. Οι δωρεές που θα συγκεντρώσει το Hellenic Initiative, θα μετατραπούν σε Hope Boxes με τρόφιμα πρώτης ανάγκης, για να διανεμηθούν σε δύο Ιδρύματα που προσφέρουν στήριξη και θαλπωρή σε ευάλωτες ομάδες.

Τα Ιδρύματα που θα λάβουν τρόφιμα είναι:

Το Χατζηκυριάκειο ‘Iδρυμα Παιδικής Προστασίας, που δραστηριοποιείται αδιάλειπτα 130 χρόνια με σκοπό την κάλυψη των καθημερινών αναγκών κοριτσιών, που οι οικογένειες τους αδυνατούν να τους τις παρέχουν όπως στέγαση, ενδιαίτηση, περίθαλψη, εκπαίδευση.

Το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.) σκοπός του οποίου είναι η παροχή φροντίδας στον άστεγο πληθυσμό της, σε φιλοξενούμενους στις δομές και σε πολίτες και οικογένειες που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας και στερούνται τους βασικούς πόρους για να ανταπεξέλθουν στην καθημερινότητά τους.

Η προσπάθεια μας έρχεται να ενδυναμώσει το πνεύμα της προσφοράς και της αγάπης, που έρχεται ως μήνυμα με το Πάσχα!

Μπορείς και εσύ να βοηθήσεις να προσφέρουμε περισσότερα Hope Boxes!
Κάνε κλικ εδώ για να μάθεις πώς θα γίνεις μέλος μίας μεγάλης ομάδας προσφοράς!