Οι “Μπάρες για καλό σκοπό”, μία συνεργασία της Nutree με τη Wise Greece, προσέφεραν περισσότερο από μισό τόνο τρόφιμα στο ΠΙΚΠΑ Βούλας!

H Nutree σε συνεργασία με τη Wise Greece δημιούργησε μια καινοτόμα σειρά από μπάρες πρωτεΐνης με φρούτα και λαχανικά σε 3 μοναδικούς συνδυασμούς γεύσεων (μήλο και σπανάκι, φράουλα και παντζάρι, ροδάκινο και καρότο) για μικρούς και για μεγάλους. Το κέρδος από κάθε αποκλειστική μπάρα μετατρέπεται σε τρόφιμα υψηλής διατροφικής αξίας για παιδιά και για τις οικογένειές τους που έχουν ανάγκη.

Η αποκλειστική συνεργασία της μη κερδοσκοπικής Wise Greece με την οικογένεια της Nutree απέδωσε καρπούς, καθώς καταφέραμε να προσφέρουμε πάνω από μισό τόνο τρόφιμα στο Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία (Πρώην ΠΙΚΠΑ) στη Βούλα.

To Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία προστατεύει συνολικά 95 παιδιά στις κτιριακές εγκαταστάσεις του πρώην ΠΙΚΠΑ στη Βούλα και στις δομές αποϊδρυματισμού στις περιοχές της Δραπετσώνας, των Πατησίων και του Βύρωνα.

Οι εργαζόμενοι της Nutree μαζί με τη Wise Greece, είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το πρώην ΠΙΚΠΑ Βούλας, να ξεναγηθούν στους χώρους της δομής και να ενημερωθούν για τις ανάγκες και τις παροχές προς τους ωφελούμενους.