Βραβείο Great Taste 2016!

Τα αποκλειστικά μας προϊόντα έλαβαν το άκρως τιμητικό βραβείο! 

Κάθε χρόνο, πραγματοποιούνται στη Μ. Βρετανία τα Βραβεία Great Taste Awards, τα οποία αποκαλούνται και ως “Όσκαρ της γεύσης” για να υπερτονιστεί η σημασία τους. Πεντακόσιοι κριτές, απαιτητικοί ειδικοί της γεύσης, δοκιμάζουν με “τυφλή” διαδικασία περισσότερα από 10.000 προϊόντα, για να βραβεύσουν εκείνα που ξεχωρίζουν για τη γεύση και την πρωτοτυπία τους. 

Όχι ένα, αλλά δύο προϊόντα από την αποκλειστική σειρά μας Simply Greek for Wise Greece, κατέκτησαν το πολυπόθητο Great Taste Award, αφού εντυπωσίασαν τους κριτές. Για πρώτη φορά λοιπόν, προϊόντα που είναι δημιουργημένα αποκλειστικά για καλό σκοπό, κατακτούν μία τόσο σημαντική διάκριση!

 

 

Δες τα σχόλια των κριτών για τα προϊόντα που κέρδισαν:  

Χωριάτικη Σαλάτα: Μία σάλτσα με πολύ καλή υφή, ιδανική για μακαρόνια. Το συγκεκριμένο προϊόν, συνδυάζει με επιτυχία όλα τα συστατικά της χωριάτικης σαλάτας, με έντονα στοιχεία τομάτας και ελιάς.”

 

Μπουγιουρντί: “Οι κριτές εκτίμησαν πολύ την έξυπνη ισορροπία γεύσεων σε αυτό το πατέ! Όλα τα συστατικά, “βγαίνουν” σταδιακά στη γεύση ένα προς ένα, ξεκαθαρίζοντας τη θέση τους μέσα σε αυτή τη συνταγή, ενώ ταυτόχρονα δένουν εξαιρετικά μεταξύ τους. Η ύπαρξη της φέτας σε αυτό το προϊόν είναι η πιο εφευρετική ιδέα, αφού προσφέρει την απαραίτητη αλμυρή γεύση, καθώς και την κρεμώδη αίσθηση. Η ποσότητα του τσίλι σε αυτό το προϊόν, ήταν υπολογισμένη με δεξιοτεχνία.