Εγκαίνια Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης

Η πρώτη Γωνιά των Παραγωγών της Wise Greece είναι γεγονός! Μία 3ημερη γιορτή που μας θύμισε το παρελθόν, αλλά και το μέλλον της Δ.Α.Κ.

Για 3 ολόκληρες ημέρες, η Δημοτική Αγορά Κυψέλης, γέμισε με κέφι, μουσική, χορό και ανθρώπους όλων των ηλικιών που ήρθαν να γιορτάσουν το νέο ξεκίνημα της Αγοράς. Όλη η ομάδα της Wise Greece, παρέα με εθελοντές και φίλους, βρέθηκε στη Δ.Α.Κ. για να εγκαινιάσει την πρώτη Γωνιά των Παραγωγών της Wise Greece!
Μέλια, Σάλτσες, Μαρμελάδες, Λουκούμια, Ζυμαρικά, Βότανα, Αρτοσκευάσματα και τόσες ακόμα λιχουδιές από τους 100 παραγωγούς που συμμετέχουν στην Κίνηση Wise Greece, είχαν την τιμητική τους στα εγκαίνια, ενώ η Γωνιά των Παραγωγών θα συνεχίσει να βρίσκεται εκεί καθημερινά, για όσους θέλουν να γνωρίσουν από κοντά τα καλούδια που παράγει όλη η Ελλάδα.

Μάλιστα, όλο το κέρδος από την πώληση των προϊόντων της Γωνιάς Παραγωγών, θα μετατρέπεται σε τρόφιμα για ανθρώπους του Δ. Αθηναίων που ζουν στα όρια της φτώχειας, με στόχο να μεγιστοποιηθεί ο κοινωνικός αντίκτυπος της Wise Greece στην ευρύτερη περιοχή της Κυψέλης.