Η Wise Greece στην κοπή της πίτας του ΖΑΟΝ

Ο ρόλος του αθλητισμού στην κοινωνία καθίσταται ακόμη πιο σημαντικός σε μία χρονική στιγμή σαν τη σημερινή, που η κοινωνία μας διανύει κρίση οικονομική, θεσμική, αλλά κυρίως κρίση αξιών. 

Στο πλαίσιο αυτό, ο ΖΑΟΝ Κηφισιάς έκανε πράξη την  κοινωνικά ευαίσθητη και αλληλέγγυα όψη του Αθλητισμού για άλλη μία φορά, δίνοντας τη δυνατότητα στη μη κερδοσκοπική Κίνηση Wise Greece να παρουσιάσει το έργο και τον σκοπό της, στην ετήσια γιορτή κοπής της πίτας  του Συλλόγου.

H μη κερδοσκοπική Κίνηση Wise Greece, επιλέγει τα καλύτερα ελληνικά προϊόντα και καταφέρνει μέσα από τις πωλήσεις και την προώθησή τους σε Ελλάδα και εξωτερικό, να συγκεντρώσει σημαντικά ποσά για να αγοράσει τρόφιμα για παιδιά, άστεγους και ηλικιωμένους που έχουν ανάγκη. Έτσι, τα ελληνικά προϊόντα καταφέρνουν να αναδειχθούν παγκοσμίως, ενώ παράλληλα παράγεται ένα σημαντικό κοινωνικό έργο για την ενίσχυση των συνανθρώπων μας. 

Η Wise Greece συμμετέχοντας, έδωσε τη δυνατότητα στους παρευρισκόμενους, να αγοράσουν τις ειδικά διαμορφωμένες σακούλες δώρων, γεμάτες με ελληνικά προϊόντα! Σοβαρό τμήμα των εσόδων επέστρεψε σε προϊόντα στον Σύλλογο, ο οποίος τα διέθεσε σε παιδιά, ηλικιωμένους και συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη. 

Και του χρόνου! 

Δες το video από την εκδήλωση εδώ