Νέα αποκλειστική σειρά κρητικών παξιμαδιών!

Μία νέα σειρά κρητικών παξιμαδιών δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τον σκοπό της Wise Greece!

Τα κρητικά παξιμάδια διαφέρουν από όλα τα υπόλοιπα! Με πάθος για την παράδοση και έμφαση στην ποιότητα, τα αυθεντικά αυτά παραδοσιακά παξιμάδια γίνονται η αγαπημένη μας συνήθεια!

Η οικογένεια των αποκλειστικών προϊόντων της Wise Greece μεγαλώνει με 13 νέους κωδικούς και μια μεγάλη ποικιλία γεύσεων.  Όλοι οι κωδικοί ξεχωρίζουν για την μοναδική τους γεύση, όπως οι πολύ αρωματικές μπουκιές ούζου (με τον γλυκάνισο να κυριαρχεί), οι αφράτες μιγαδοκουλούρες, ο γλυκός και πολύ υγιεινός ντάκος χαρουπιού, τα κρίθινα και τα σταρένια παξιμάδι ή τα γλυκά παξιμαδάκια σοκολάτας ή σταφίδας. Αυτό που τα κάνει τόσο αφράτα είναι η ξεχωριστή διαδικασία παραγωγής τους: η ζύμη πλάθεται στο χέρι, στη συνέχεια μπαίνει σε ειδικά κατασκευασμένους ξυλόφουρνους και τέλος αποξηραίνονται φυσικά για 20 ώρες. Στην ξεχωριστή γεύση και υφή τους σίγουρα συμβάλλουν και τα αγνά υλικά, καθώς και οι αυθεντικές, παραδοσιακές συνταγές που χρονολογούνται από το 1880. Το ότι είναι χειροποίητα και ψήνονται σε φούρνο με ξύλα, τα διαφοροποιεί πολύ από τα αντίστοιχα βιομηχανοποιημένα. Επίσης, δεν έχουν καθόλου βελτιωτικά, χρωστικές ουσίες, διογκωτικά και συντηρητικά.

Και το σημαντικότερο κομμάτι είναι ότι με κάθε αγορά, μας βοηθάς να προσφέρουμε ακόμα περισσότερα τρόφιμα σε συνανθρώπους μας στα όρια της φτώχειας. Μάθε περισσότερα και υποστήριξε την Κίνηση Wise Greece!