Στη Wise Greece το Innovative Fundraising Award!

Μία ακόμα σημαντική βράβευση που μας γέμισε με χαρά! 

Στην πορεία μας όλα αυτά τα χρόνια και με στόχο να διευρύνουμε το κοινωνικό μας έργο, έχουμε συνεργαστεί με Φορείς και Εταιρείες, υλοποιώντας σημαντικές δράσεις. Μία από αυτές και συγκεκριμένα το project “0.01€ κάνει τη διαφορά” τιμήθηκε με το Βραβείο Innovative Fundraising Award που διοργανώθηκε από το Ίδρυμα Μποδοσάκη, το Social Dynamo, το Βρετανικό Συμβούλιο και το Vodafone Foundation. Μέσα από το συγκεκριμένο project, θέλαμε να μοιραστούμε με τις εταιρείες, αλλά και με τους καταναλωτές, ότι ακόμα και το “ταπεινό” 0,01€ μπορεί να βελτιώσει τη ζωή πολλών ανθρώπων, εάν υπάρξει κοινός στόχος και σωστή διαχείριση. 

Οι κριτές εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για το εξαιρετικό “πολλαπλασιαστικό αποτέλεσμα” του μοντέλου του έργου, το οποίο μεγιστοποιεί τον θετικό κοινωνικό αντίκτυπο σε πολλά επίπεδα, σημειώνοντας επίσης ότι η πρωτοβουλία στέλνει ένα εμπνευσμένο μήνυμα στην κοινωνία ότι είναι δυνατόν να κάνουμε τη διαφορά. (Δες περισσότερα)

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους Διοργανωτές για τη σημαντική αυτή βράβευση, καθώς και τις εταιρείες ΕΛΤΑ Courier και Domino’s Pizza που πίστεψαν από την αρχή στο “0.01€ κάνει τη διαφορά” και συμμετείχαν στο πρόγραμμα, στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης τους.