Δια ζώσης “SDGs Coffee Break” με τον Όμιλο Ellaktor

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, συμμετείχαμε στο δια ζώσης “SDGs Coffee Break”, που διοργανώσαμε με τον Όμιλο Ελλάκτωρ, όπου μας δόθηκε η ευκαιρία να εμβαθύνουμε περισσότερο στον Στόχο Ν.13 Δράση για το Κλίμα.

Η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 5 Ιουνίου και αποτελεί την κύρια εκδήλωση του ΟΗΕ από το 1973 για την ενημέρωση του παγκόσμιου κοινού σχετικά με περιβαλλοντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα.

Το πρόγραμμα SDGs Coffee Breaks, πραγματοποιείται από τη Wise Greece σε συνεργασία με μεγάλες εταιρείες πάντα online με ζητούμενο την αύξηση της αναγνωρισιμότητας και την ευαισθητοποίηση των εργαζομένων τους, γύρω από τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ. (βλ. περισσότερα εδώ)

Αυτή τη φορά, και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, πραγματοποιήσαμε ένα ζωντανό SDGs Coffee Break στα γραφεία του Ομίλου Ελλάκτωρ, όπου είχαμε την ευκαιρία να επικεντρωθούμε στον Στόχο Ν.13 Δράση για το Κλίμα. Ο SDGs Ambassador αυτού του μήνα ήταν ο Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Άρης Ξενόφος, κύριος ομιλητής ήταν ο καθηγητής του Πολυτεχνείου Κρήτης Δρ. Κωνσταντίνος Κομνίτσας, ενώ τον συντονισμό έκαναν η Corporate and Marketing Communication Professional του Ομίλου Ελλάκτωρ κ. Φαίη Χαδιού και η Πρόεδρος της Wise Greece κ. Μελίνα Ταπραντζή.