Η Ελληνική Δικηγορική Εταιρεία Ζέπος & Γιαννόπουλος υποστηρίζει το πρόγραμμα Hope Boxes

Μια κίνηση προσφοράς και αλληλεγγύης με πολλαπλό κοινωνικό αντίκτυπο!

Η Ελληνική Δικηγορική Εταιρεία Ζέπος & Γιαννόπουλος, με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, στηρίζει το πρόγραμμα Hope Boxes της Wise Greece.

Το πρόγραμμα Hope Boxes δημιουργήθηκε με σκοπό τη μείωση του προβλήματος του υποσιτισμού στη χώρα μας, προσφέροντας τρόφιμα πρώτης ανάγκης σε συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

Η Ελληνική Δικηγορική Εταιρεία Ζέπος & Γιαννόπουλος, σε συνεργασία με τη Wise Greece θα προσφέρει 220 Hope Boxes, τα οποία ισοδυναμούν με 1,1 τόνο τροφίμων πρώτης ανάγκης, σε δύο Ιδρύματα.  Το κάθε Hope Box περιλαμβάνει 5 κιλά τρόφιμα υψηλής διατροφικής αξίας, όπως μέλι, ελαιόλαδο, ζυμαρικά, μαρμελάδες, όσπρια κ.α.

Όλα τα προϊόντα αγοράζονται από μικρούς Έλληνες παραγωγούς που συμμετέχουν στη Wise Greece. Με αυτόν τον τρόπο, πετυχαίνουμε διπλό όφελος καθώς υποστηρίζονται άνθρωποι που έχουν ανάγκη και ταυτόχρονα δίνεται οικονομική ανακούφιση στους παραγωγούς.

Είναι μία κίνηση αλληλοβοήθειας και προσφοράς της οποίας ο κοινωνικός αντίκτυπος, αναδεικνύει τη σημασία της συλλογικής προσπάθειας και την ουσιαστική βοήθεια που προσφέρεται, μέσω αυτής, στον συνάνθρωπο