Σεμινάριο Επιχειρηματικότητας με τον ΣΕΓΕ!

O ΣΕΓΕ ( Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος) και η Wise Greece ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους με το ‘’Σεμινάριο Επιχειρηματικότητας’’. Το συγκεκριμένο webinar σχεδιάστηκε αποκλειστικά για τον ΣΕΓΕ και τα μέλη του!.

Ονειρεύεσαι να ιδρύσεις τη δική σου επιχείρηση ή να απογειώσεις το ήδη υπάρχον brand σου;
Αναζητάς δίκτυο πωλήσεων και χρηματοδοτικά εργαλεία;
Θέλεις να μάθεις πώς να ξεκινήσεις μόνος/η σου διαφημιστικές καμπάνιες με απήχηση στο καταναλωτικό κοινό;
Επιθυμείς να ενημερωθείς για τις παγκόσμιες τάσεις στο διαδικτυακό marketing; 

Τότε αυτό το σεμινάριο δεν πρέπει να το χάσεις!
Κάνε εγγραφή δωρεάν!

Ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής: Tρίτη 01 Μαρτίου  16:00 – 19:00 

Τόπος διεξαγωγής: Zoom 

Εκπαιδευτές: Μελίνα Ταπραντζή (Wise Greece), Λίνα Τσαλταμπάση (ΣΕΓΕ), Ειρήνη Κραλ (Dolopia), Δημήτρης Δημητριάδης (TheFutureCats), Δήμητρα Χατζηασλάνη (Terra Fyllida). 

*Οι συμμετέχοντες/συμμετέχουσες θα παραλάβουν ένα εκπαιδευτικό kit με δώρο έκπληξη!

Ευχαριστούμε θερμά τον Σύνδεσμο Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος για την συνεργασία και την πολύτιμη υποστήριξή τους.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.wisegreece.com / / 213 0276559

*Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Active citizens fund, με φορέα υλοποίησης τη Wise Greece, υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων. Το πρόγραμμα Active citizens fund, ύψους € 12εκ, χρηματοδοτείται από την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν και τη Νορβηγία και είναι μέρος του χρηματοδοτικού μηχανισμού του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ) περιόδου 2014 – 2021, γνωστού ως EEA Grants. Το πρόγραμμα στοχεύει στην ενδυνάμωση και την ενίσχυση της βιωσιμότητας της κοινωνίας των πολιτών και στην ανάδειξη του ρόλου της στην προαγωγή των δημοκρατικών διαδικασιών, στην ενίσχυση της συμμετοχής των πολιτών στα κοινά και στην προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Τη διαχείριση της επιχορήγησης του προγράμματος Active citizens fund για την Ελλάδα έχουν αναλάβει από κοινού το Ίδρυμα Μποδοσάκη και το SolidarityNow.