Ο Chef Αντώνης Σελέκος, που έγινε πασίγνωστος για τα συγκλονιστικά panettone του και εμφανίστηκε πρόσφατα στο Master Chef για να μοιραστεί την τέχνη του, συνεργάζεται αποκλειστικά με το Παντοπωλείο για καλό σκοπό Wise Greece στην Αγορά Μοδιάνο για τα νέα προϊόντα του!
Από τη Μεγάλη εβδομάδα θα βρίσκονται στο Παντοπωλείο για καλό σκοπό Wise Greece στην Αγορά Μοδιάνο τα μυρωδάτα μπισκότα sable λεμόνι ή σοκολάτα με ανθό αλατιού, τα streusel φουντούκι με κανέλα, τα μουστοκούλουρα με πετιμέζι και πορτοκάλι, καθώς και το απίστευτο τσουρέκι με μανταρίνι και μαστίχα Χίου.
Σε περιμένουμε να τα δοκιμάσεις και να υποστηρίξεις τον κοινωνικό σκοπό της μη κερδοσκοπικής Wise Greece! Γιατί μην ξεχνάς, ότι με κάθε προϊόν που αγοράζεις βοηθάς τη Wise Greece να προσφέρει περισσότερους από 6 τόνους τρόφιμα κάθε χρόνο σε Ιδρύματα της Θεσσαλονίκης που έχουν ανάγκη.