Βραβείο “Νησίδες Ποιότητας”

Με μεγάλη μας χαρά, δεχτήκαμε το βραβείο “Νησίδες Ποιότητας” από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλοπουλο. 

Σε μία συγκινητική εκδήλωση που έλαβε χώρα στο κτίριο της Παλιάς Βουλής, όπου πρωταγωνίστησε ο εθελοντισμός και η κοινωνική προσφορά, η Wise Greece παρέλαβε τη διάκριση “Νησίδες Ποιότητας” από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο. 

Ο διαγωνισμός “Νησίδες Ποιότητας” διοργανώνεται από την Κίνηση Πολιτών και το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, οι οποίοι προσπαθούν από το 2001 να αναδείξουν μέσα από μία αντικειμενική, διαφανή και προκαθορισμένη διαδικασία τις Οργανώσεις/Ομάδες αυτές που δεν είναι ακόμη ευρύτερα γνωστές, αλλά προσφέρουν εθελοντικό ποιοτικό έργο και λειτουργούν ως πρότυπα για την κοινωνία και τη νέα γενιά. Φέτος, τιμήθηκαν συνολικά επτά πολύ αξιόλογες Μ.Κ.Ο, ανάμεσά τους και η Wise Greece, την οποία προλόγισε η κ. Λήδα Κοντογιάννη, Γενική Διευθύντρια Ελληνικού Συμβουλίου Εταιρικής Διακυβέρνησης. 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Κίνηση Πολιτών για αυτή την τεράστια τιμή και να τονίσουμε ότι το βραβείο ανήκει στους συνοδοιπόρους μας! Στους εθελοντές, τους παραγωγούς, τους συνεργάτες και όλους εκείνους που πίστεψαν ότι με πολύ κόπο και καλή διάθεση, μπορούμε να κάνουμε ακόμα περισσότερους συνανθρώπους μας να χαμογελάσουν!  

 

Δες το video από την Τελετή Απονομής:

 

 

Δες τις δημοσιεύσεις στα Μέσα:

 

Save

Save