Βραβείο Specialist Award 2023 Nektar for Wise Greece

Τα Specialist Awards είναι ένας διαγωνισμός ποιότητας των ελληνικών τυποποιημένων προϊόντων, που διεξάγεται στην Ελλάδα. Κυρίαρχος στόχος των Specialist Awards, αποτελεί η ανάδειξη των εκλεκτότερων ελληνικών προϊόντων και του Ελληνικού brand name.

Η εταιρεία Nektar έχει δημιουργήσει μία αποκλειστική σειρά αρωματικών ελληνικών καφέδων για τη μη κερδοσκοπική κίνηση Wise Greece.

Ιδιαίτερες γεύσεις, όπως το κάστανο, το περγαμόντο, το κάρδαμο κ.α εμπλουτίζουν τον παραδοσιακό ελληνικό καφέ, δημιουργώντας το πιο γευστικό συνδυασμό. Ήδη κάποιοι αρωματικοί καφέδες από αυτή τη συλλογή, έχουν βραβευτεί.

Κατακτήσαμε ένα ακόμη βραβείο! Αυτή τη φορά, ο παραδοσιακός ελληνικός καφές με άρωμα μαστίχα – τριαντάφυλλο τιμήθηκε με το βραβείο Specialist Award 2023.

Έμπειροι κι εξειδικευμένοι γευσιγνώστες κι επαγγελματίες, προερχόμενοι από πολυποίκιλα πεδία δράσης, στελέχωσαν τα πάνελ αξιολόγησης των Specialist Awards της Specialist Awards Gourmet Exhibition.

Ένα από τα σχόλια των κριτών για τον ελληνικό καφέ με μαστίχα και τριαντάφυλλο ήταν: Ενδιαφέρον συνδυασμός. Γεύεσαι όλα τα αρώματα. Όχι επιθετικός καφές. Προϊόν που σίγουρα θα αγόραζα και θα ξαναγόραζα και σε άλλες γεύσεις αν υπήρχαν και ήταν εξίσου καλές.  Αρκετά επιτυχημένη προσπάθεια για νέου τύπου ελληνικό καφέ, με καλή ισορροπία. Πολύ ενδιαφέρον για pairing με γλυκό σε μενού εστιατορίου. Καινοτόμο. Στοχεύει σε κοινό που δεν πίνει ελληνικό καφέ. Ανοίγει νέα αγορά. Εξαιρετικό προϊόν. Ωραία γεύση και ωραία επίγευση. Έντονο ευχάριστο άρωμα τριαντάφυλλου. Ενδιαφέρον.