Συνταγή
Σκορδάτες πατάτες φούρνου

Ένα πιάτο που ταιριάζει καταπληκτικά σαν συνοδευτικό σε κρέας, ενώ μπορείς να το απολαύσεις και μόνο του! Το μυστικό είναι στο μαρινάρισμα της πατάτας, δοκίμασέ τες και θα μας θυμηθείς! 

Το πιάτο δημιουργήθηκε με προϊόντα για καλό σκοπό με το μπλε σήμα Wise Greece, αφού με κάθε προϊόν που επιλέγεις μας βοηθάς να προσφέρουμε τρόφιμα πρώτης ανάγκης σε ανθρώπους που τα χρειάζονται.

ΥΛΙΚΑ 
1 κιλό πατάτες 
Garlic Salt 
Ελαιόλαδο με σκόρδο Green n Blu 
Δενδρολίβανο Adam Herbs
Τριμμένη φρυγανιά

ΕΚΤΕΛΕΣΗ 
Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις αλατίζουμε μπόλικο αλάτι μαριναρισμένο με σκόρδο Garlic Salt. Τις αφήνουμε για 10 λεπτά στην άκρη να μαριναριστούν. Τις τοποθετούμε σε ένα ταψί και τις ψήνουμε στον αέρα μέχρι να μαλακώσουν. Στο ενδιάμεσο, ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο με σκόρδο, παρέα με δενδρολίβανο μέχρι να βγάλει τα αρώματά του και με ένα πινέλο το απλώνουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα επάνω στις πατάτες για να δημιουργήσει κρούστα. Για ακόμα πιο τραγανό αποτέλεσμα, όταν οι πατάτες είναι σχεδόν έτοιμες τις πασπαλίζουμε με λίγη τριμμένη φρυγανιά και ελαιόλαδο και αφήνουμε να ψηθούν για 10 ακόμα λεπτά, μέχρι να αποκτήσουν χρυσό χρώμα!