Τρόφιμα με αγάπη στη Στέγη κοριτσιού Αγ. Άννα!

“Κανένας δεν έγινε φτωχότερος με το να δίνει” Ακολουθώντας αυτή τη φιλοσοφία η Wise Greece, σε συνεργασία με την Agrofoodbank.com και τον Ζ.Α.Ο.Ν Κηφισιάς, πραγματοποίησαν μία σειρά εκδηλώσεων με ένα και μοναδικό στόχο: να συγκεντρωθούν έσοδα από τις πωλήσεις των ελληνικών προϊόντων, για να αγοραστούν τρόφιμα πρώτης ανάγκης για λογαριασμό της Στέγης Κοριτσιού Αγ. Άννα. 

Έτσι και έγινε! Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν, ο κόσμος αγκάλιασε τα ελληνικά προϊόντα που συμμετέχουν στην Κίνηση Wise Greece, ενημερώθηκε για τον σκοπό μας και υποστήριξε την προσπάθειά μας!

Το αποτέλεσμα; Πολλά παιδικά χαμόγελα, που χάρηκαν με την παρουσία μας! Κορίτσια κάθε ηλικίας, που δέχθηκαν με χαρά τα καλούδια που τους προσφέραμε, μας έμαθαν πιάνο… μας μίλησαν για τα μαθήματά τους, για το τι θέλουν να γίνουν όταν μεγαλώσουν… Και για όλα αυτά, η αρχή ήταν μερικά βασικά είδη διατροφής που αγοράσατε όλοι εσείς για την καθημερινή σας μαγειρική, ώστε να καταφέρουμε μαζί να ενισχύσουμε την ελληνική παραγωγή και να εξασφαλίσουμε έσοδα από τις πωλήσεις για να τα διαθέσουμε σε παιδιά που χρειάζονται τη βοήθειά μας! 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλη την ομάδα της Wise Greece, σε όλους εσάς που καθημερινά στηρίζετε την προσπάθειά μας, αλλά και στα κορίτσια της Στέγης Αγ. Άννα, που απέδειξαν πώς ακόμα και στις δυσκολίες υπάρχει πάντα χώρος για ένα χαμόγελο… 

Δες τι κάνει η Wise Greece σε ένα 2λεπτο video