Εταιρικά δώρα για καλό σκοπό!

Φέτος τα Χριστούγεννα, κάθε δώρο έχει μεγάλη σημασία… 

 

Ένα εταιρικό δώρο μας φέρνει πιο κοντά. Είναι η αφορμή για να πούμε ευχαριστώ στους φίλους, συνεργάτες και εργαζόμενους που μας στηρίζουν. Ειδικά φέτος όμως, η σημασία είναι διπλή. Από τη μία πλευρά, επιλέγοντας Εταιρικά Δώρα από την πολυβραβευμένη μη κερδοσκοπική Κίνηση Wise Greece, συμβάλλετε σε ένα πολύ σημαντικό κοινωνικό έργο: η Wise Greece μετατρέπει το κέρδος από την πώληση των δώρων, σε τρόφιμα υψηλής διατροφικής αξίας για ανθρώπους που έχουν ανάγκη, και ειδικά φέτος η βοήθεια κατευθύνεται κυρίως στα Ιδρύματα που έχουν πληγεί περισσότερο από τις συνέπειες του COVID-19. 

Από την άλλη πλευρά, φέτος ένα συμβολικό εταιρικό δώρο είναι ο καλύτερος τρόπος να πείτε ευχαριστώ στους συνεργάτες ή τους εργαζόμενους, που σας στήριξαν σε μία τόσο δύσκολη χρονιά! 

Μία μεγάλη γκάμα επιλογών σας περιμένει! 

Δείτε περισσότερες προτάσεις

Μπορούμε να συνθέσουμε το δώρο σας, επιλέγοντας ανάμεσα από 2.500 προϊόντα από 100 μικρούς παραγωγούς.

synthesi-premium - Αντιγραφή

 

Επίσης, έχουμε τη δυνατότητα να εκτυπώσουμε το λογότυπο της εταιρείας σας σε καρτελάκι, για να αναδείξουμε την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη σας, μιας και βοηθάτε τη μη κερδοσκοπική Wise Greece, να πραγματοποιήσει το κοινωνικό της έργο. 

kartelaki

 

Φέτος τα Χριστούγεννα, χαρίστε υπέροχα εταιρικά δώρα Wise Greece και βοηθήστε τους ανθρώπους που μας έχουν περισσότερη ανάγκη από ποτέ. 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες στο ή στο 213 0276559 -6560.