Προϊόντα με λεμόνι

Το λεμόνι, ένα από τα φρούτα με την υψηλότερη περιεκτικότητα σε βιταμίνες και μέταλλα αναδεικνύει το φαγητό χαρίζοντάς του ελαφρώς όξινη γεύση αλλά και πολλή βιταμίνη C. Το ξύσμα του είναι υπέροχο και ο χυμός του λεμονιού ιδανικός για τη μαγειρική μας.

Θα το λατρέψεις ως βινεγκρέτ στη σαλάτα σου προσθέτοντας λάδι, ακόμα και ξύδι ή μηλόξυδο! Αντίστοιχα μπορείς να δημιουργήσεις μία υπέροχη μαρινάδα για το κρέας σου!

Πέρα από τη νοστιμιά που δίνει στο φαγητό, έχει πολλαπλές ευεργετικές ιδιότητες για τον οργανισμό μας, αφού καταπολεμά τα μικρόβια και τους ιούς!

Wise Greece Exclusive Ελιές καλαμών με λεμόνι και θυμάρι: Mία υγιεινή λιχουδιά με το λεμόνι να δίνει την ιδανική οξύτητα στις ελιές και το θυμάρι να προσθέτει ένα άρωμα καλοκαιριού.

Laconian Herb Society Ρόφημα τσάι βουνού με λεμόνι: Ένα απολαυστικό τσάι με πολλαπλές ευεργετικές ιδιότητες για τον οργανισμό!

En Mani βιολογικός χυμός φραγκόσυκο με λεμόνι: Ένας δροσιστικός βιολογικός χυμός με λεμόνι και αγαύη, προσφέρει βιταμίνη C, με την απαραίτητή του “γλύκα” μειώνοντας τη συνολική περιεκτικότητα σε θερμίδες.

Green n Blu Ελαιόλαδο με γεύση λεμόνι: Ελαιόλαδο από ποικιλία Κορωνέικη με ελαφριά, γεμάτη και φρουτώδη γεύση και επίγευση λεμονιού! Ταιριάζει απόλυτα με με τις σαλάτες σου, το ψάρι και το κρέας!

Dolopia Μαρμελάδα λεμόνι με ελαιόλαδο: Μία διαφορετική και βραβευμένη μαρμελάδα ταιριάζει τέλεια ως γέμιση σε μπισκότα και κέικ ενώ αποτελεί τέλεια βινεγκρέτ αραιωμένη με λίγο ελαιόλαδο!

Agora Ελιές γεμιστές με λεμόνι: Πράσινες ελληνικές ελιές από δέντρα βιολογικής καλλιέργειας ιδανικές για σαλάτες, μεζέ, σνακ, ορεκτικό ή και συνοδευτικό ποτών.

Kαπετάν Χιώτης Υποβρύχιο λεμόνι: Το κλασικό και αγαπημένο γλυκό που θυμίζει ελληνικά νησιά και ακρογιαλιές θα το απολαύσεις μέσα σε παγωμένο νερό, σαν άλειμμα σε μπισκότα, ή σαν γλάσο σε κέικ!

Λουκούμι λεμόνι: Μία μπουκιά που κρύβει μέσα της τη γεύση του φρεσκοκομμένου λεμονιού πασπαλισμένη με ζάχαρη άχνη!

Yamas Ούζο με λεμόνι: Ένα cocktail φτιαγμένο από ελληνικά αποστάγματα, φέρνει στο μυαλό καλοκαιρινές αναμνήσεις, χαμόγελα και ωραίες στιγμές!