Wise Stores
”Rosmarin” – Βιέννη

Το επόμενο Wise Store βρίσκεται στην υπέροχη Αυστρία. Η Ελίνα Γεωργοσοπούλου έχει δημιουργήσει με μεράκι και αγάπη το απόλυτο σημείο ελληνικών γεύσεων και αρωμάτων στο κέντρο της Βιέννης. 

Πες μας λίγα λόγια για το κατάστημά σoυ. 

Ένα ελληνικό Delicatessen στην καρδιά της Βιέννης με μεγάλη ποικιλία παραδοσιακών και νέων προϊόντων, από τα καλύτερα που έχει να προσφέρει η Ελλάδα. Πολύ κοντά στο μεγαλύτερο εμπορικό δρόμο της πόλης την Mariahilfestrasse, το Rosmarin – «Δενδρολίβανο» στα Ελληνικά – διαλέγει προϊόντα από επιλεγμένους μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα που καλλιεργούν τα προϊόντα τους με σεβασμό στο περιβάλλον και αγάπη για την ποιότητα και τις τοπικές συνταγές. 

Η γκάμα των προϊόντων απλώνεται από τις πασίγνωστες ελιές καλαμών και το αγνό, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο μέχρι τον ασυνήθιστο για τους Βιεννέζους Κρίταμο, τον τόνο Αλοννήσου ή τη παλαιωμένη γραβιέρα με θρούμπι και κόκκινο κρασί. Τη μικρή αλλά πλήρη κάβα αναγνωρισμένων ελληνικών κρασιών συμπληρώνουν παραδοσιακά ελληνικά αποστάγματα από μικρά αποστακτήρια.

Στο Rosmarin οι Βιεννέζοι, βρίσκουν ιδέες για διαφορετικό μαγείρεμα, πλουραλισμό στο μενού της εβδομάδας τους αλλά και μία δροσερή ανάμνηση των καλοκαιρινών διακοπών στην Ελλάδα.

Γιατί υποστηρίζεις τη μη κερδοσκοπική κίνηση Wise Greece; 

Το Rosmarin επιδιώκει συνειδητά να είναι φιλικό προς το περιβάλλον και αναγνωρίζει την κοινωνική του ευθύνη. Ανακυκλώνει, χρησιμοποιεί απορρυπαντικά φιλικά προς το περιβάλλον και συσκευές που εξοικονομούν ενέργεια.

Η συνεργασία μας με τη Wise Greece αποσκοπεί στη στήριξη των μικρών Ελλήνων παραγωγών αλλά και στην προσφορά βοήθειας σε όσους έχουν ανάγκη. Τα προϊόντα που προωθεί η Wise Greece ταιριάζουν απόλυτα στη φιλοσοφία του Rosmarin, παράγονται με αγνά υλικά και σεβασμό προς το περιβάλλον. Η Wise Greece μας γνωρίζει και μας φέρνει σε επαφή με πολλές μικρές επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα, οι οποίες δεν θα είχαν αλλιώς τη δυνατότητα να φτάσουν σε εμάς.

Κοινός μας στόχος η προώθηση και στο εξωτερικών όλων των προϊόντων που καθιστούν τη χώρα μας άξιο ανταγωνιστή των μεγάλων μεσογειακών χωρών και όχι μόνο! Παράλληλα, η Wise Greece μας δίνει τη δυνατότητα να συμβάλλουμε στη προσπάθεια σίτισης αστέγων και όσων έχουν ανάγκη στην Ελλάδα, κάτι που θα ήταν δύσκολο να αναλάβουμε από τη μακρινή Βιέννη με αποτελεσματικότητα και αποδοτικότητα.

Οι Βιεννέζοι έχουν αυξημένη κοινωνική συνείδηση και ανταποκρίνονται πολύ θετικά στη συνεργασία μας με τη Wise Greece (π.χ ζητούν πληροφορίες, προτιμούν τα προϊόντα της και συμμετέχουν σε εκδηλώσεις κοινωνικής ευθύνης).

Ευχαριστούμε πολύ και προσβλέπουμε στη συνέχιση της συνεργασίας μας και του «κοινωνικού επιχειρείν».