Το Hellenic Initiative Australia υποστηρίζει τη Wise Greece

Μία κίνηση προσφοράς και αλληλεγγύης, με πολλαπλό κοινωνικό αντίκτυπο!

Φέτος τον Απρίλιο, το ‘’ΤΗΙ Australia’’ στηρίζει το πρόγραμμα Hope Boxes της Wise Greece. Το πρόγραμμα, σχεδιάστηκε για να προσφέρει βοήθεια σε συνανθρώπους μας που πλήττονται από τις συνέπειες του COVID-19, ενώ παράλληλα παρέχει οικονομική ανακούφιση σε μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις.

Το ‘’ΤΗΙ Australia’’ σε συνεργασία με τη Wise Greece θα προσφέρει 1.000 Hope Boxes, τα οποία ισοδυναμούν σε 6 τόνους τρόφιμων πρώτης ανάγκης, οι οποίοι θα φτάσουν σε οικογένειες και παιδιά που τα χρειάζονται!  Το κάθε Hope Box περιλαμβάνει 6kg βασικών τροφίμων όπως ζυμαρικά, ελαιόλαδο, μέλια κ.α. τα οποία προέρχονται από τους μικρούς Έλληνες παραγωγούς που υποστηρίζει η Wise Greece. Τα Hope Boxes θα διανεμηθούν σε τρία Ιδρύματα σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, που αποτελούν στέγες στήριξης και θαλπωρής για συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Συγκεκριμένα, τα Ιδρύματα που θα λάβουν τα τρόφιμα είναι:

Το Ίδρυμα ‘’Άσπρες Πεταλούδες’’ στον Βόλο, που περιθάλπει άτομα με βαριά νοητική υστέρηση όλων των ηλικιών και των δύο φύλων, δια βίου.

Η Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων  “ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΙΟ” στην Καβάλα, που παρέχει περίθαλψη σε ηλικιωμένα άτομα.

Η Κιβωτός του Κόσμου, που φροντίζει παιδιά από την βρεφική τους ηλικία μέχρι την ενηλικίωσή τους καθώς και μονογονεϊκές οικογένειες. Τα τρόφιμα θα δοθούν σε τέσσερα σπίτια φιλοξενίας που διαθέτει η Κιβωτός του Κόσμου στην Αθήνα, την  Ήπειρο, την Καλαμάτα και την Χίο.