Δώρα μία μεγάλης αγκαλιάς

Η EY Greece, θέλοντας να στηρίξει τη δράση της Wise Greece, αγόρασε φέτος τα χριστουγεννιάτικα δώρα για τους συνεργάτες της από εμάς! Η ευαισθησία που έχουν όμως και οι δύο φορείς στα θέματα που αφορούν στα παιδιά οδήγησε την Wise Greece να μετατρέψει το κέρδος από την πώληση των δώρων σε τρόφιμα για τον Φιλανθρωπικό Σύλλογο “Η Αγκαλιά’’. Έτσι, με χαρά βρεθήκαμε στην έδρα της Αγκαλιάς για να προσφέρουμε τρόφιμα πρώτης ανάγκης, αλλά και να συνομιλήσουμε με τους υπεύθυνους του Ιδρύματος.

Η Αγκαλιά, με ανιδιοτέλεια, αγάπη και σεβασμό, συμπαραστέκεται σε γυναίκες έγγαμες ή άγαμες, που λόγοι εγκατάλειψης, κακοποίησης και κοινωνικοοικονομικοί τις πιέζουν σε αφαίρεση της ζωής του εμβρύου-παιδιού τους. Ο Σύλλογος προσφέρει προστασία στο παιδί, τόσο κατά τη διάρκεια της κύησής όσο και μετά τη γέννησή του και συγχρόνως στηρίζει τους γονείς ηθικά και υλικά.

Η δράση της είναι συνεχής και αξιοθαύμαστη! Γίνεται πολύ μεγάλη προσπάθεια από όλους τους ανθρώπους της ‘’Αγκαλιάς’’ να βοηθηθούν οι γονείς και τα παιδιά και να δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για ένα υγιές περιβάλλον, στο οποίο πρέπει να μεγαλώνει ένα παιδί.