Υποστήριξέ μας

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να γίνεις υποστηρικτής της μη κερδοσκοπικής Κίνησης Wise Greece. Mπορείς να συμμετάσχεις στην προετοιμασία δώρων για καλό σκοπό τα Χριστούγεννα. Mέσω της επιχείρησής σου μπορείς να οργανώσεις μία δράση ΕΚΕ, όπου θα λάβουν μέρος και οι υπάλληλοί σου. Παράλληλα, μπορείς να μας βοηθήσεις, συνοδεύοντας μας σε δωρεές τροφίμων σε Ιδρύματα και Ορφανοτροφεία ή να συμμετέχεις στην επόμενη εκδήλωσή μας. Έλα στην παρέα μας!  

Γίνε μέλος

Γίνε μέλος

Απόκτησε και εσύ την κάρτα υποστηρικτή της μη κερδοσκοπικής Κίνησης Wise Greece. Με αυτό τον τρόπο συμμετέχεις σε ένα σημαντικό κοινωνικό έργο, βοηθώντας μας να προσφέρουμε τρόφιμα υψηλής διατροφικής αξίας σε Ιδρύματα, Κοινωνικά Παντοπωλεία, κλπ. Πώς; Αποκτώντας την κάρτα μέλους μπορείς να αγοράσεις προϊόντα με το μπλε σήμα Wise Greece. Έτσι, συγκεντρώνεις πόντους, τους οποίους μπορείς να εξαργυρώσεις και να έχεις έκπτωση στις επόμενες αγορές σου.

Γίνε εθελοντής

Γίνε εθελοντής

Θέλεις να βοηθήσεις την Wise Greece στην διοργάνωση εκδηλώσεων καλό σκοπό; Θέλεις να συμμετάσχεις στην προετοιμασία δώρων μαζί μας τα Χριστούγεννα; Έχεις ιδέες για τα social media, θέλεις μας βοηθήσεις στις δωρεές τροφίμων ή να μας προτείνεις παραγωγούς και προϊόντα;

Γίνε σημείο πώλησης

Γίνε σημείο πώλησης

Έχεις κατάστημα; Βρίσκεσαι στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό; Θέλεις να επιλέξεις ανάμεσα σε 2.500 προϊόντα και να τα τοποθετήσεις στα ράφια σου; Εκλεκτά προϊόντα από μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα μπορούν να ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες σου, ενώ όλοι μαζί θα συμβάλλετε στο κοινωνικό έργο της Wise Greece!

Γίνε παραγωγός

Γίνε παραγωγός

Έχεις ποιοτικά, ελληνικά προϊόντα, τρόφιμα, αντικείμενα ή καλλυντικά;  Έχεις καταθέσει το μεράκι και την αγάπη σου σε αυτά; Σε ενδιαφέρει να πραγματοποιήσεις μία κίνηση Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης για την εταιρεία σου;  Τότε έλα στην ομάδα μας! 

100 μικροί Έλληνες παραγωγοί με περισσότερα από 2.500 προϊόντα, υποστηρίζουν ήδη τη βραβευμένη μη κερδοσκοπική Wise Greece. Βλέπουν τα προϊόντα τους να προωθούνται σε Ελλάδα και εξωτερικό, ενώ όλοι μαζί καταφέρνουμε να επιτελέσουμε ένα σημαντικό κοινωνικό έργο: να προσφέρουμε τρόφιμα πρώτης ανάγκης σε συνανθρώπους μας που τα χρειάζονται. 

Κάνε ένα δώρο

Κάνε ένα δώρο

Είτε πρόκειται για ένα δώρο με πρωτότυπα προϊόντα που θέλεις να χαρίσεις στον φίλο σου είτε για Εταιρικό Δώρο Χριστουγέννων για να πεις ευχαριστώ στους συνεργάτες σου, επίλεξε ένα δώρο από τη Wise Greece. Με το κέρδος από την πώληση των δώρων, αγοράζουμε τρόφιμα πρώτης ανάγκης για συνανθρώπους μας που ζουν στο όριο της φτώχειας.

Κάνε δράσεις ΕΚΕ

Κάνε δράσεις ΕΚΕ

H Wise Greece σχεδιάζει και οργανώνει προγράμματα σε συνεργασία με Εταιρείες, στα πλαίσια των προγραμμάτων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (CSR), που αποφέρουν άμεσο κοινωνικό αντίκτυπο, με απόλυτη διαφάνεια και μετρήσιμα αποτελέσματα. Διατροφή, παιδί, περιβάλλον, εκπαίδευση, καταπολέμηση ανεργίας, ενίσχυση επιχειρηματικότητας είναι μόνο μερικοί από τους πυλώνες των προγραμμάτων Ε.Κ.Ε που σχεδιάζει και εφαρμόζει η Wise Greece.