Εταιρικά δώρα για καλό σκοπό

Ένα δώρο μας φέρνει πιο κοντά. Ένα δώρο όμως για καλό σκοπό, μπορεί να κάνει τη διαφορά, αφού προσφέρει γεύματα σε οικογένειες και παιδιά που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας.

Με κάθε δώρο που επιλέγεις από τη μη κερδοσκοπική Wise Greece, μας βοηθάς να προσφέρουμε ακόμα περισσότερα γεύματα σε ανθρώπους που τα χρειάζονται. (Μάθε περισσότερα για το κοινωνικό μας έργο εδώ)

Μπορούμε να προσαρμόσουμε το δώρο στις ανάγκες και το ποσό που θέλεις να διαθέσεις, μέσα  από 2.500 προϊόντα από κάθε άκρη της Ελλάδας!  Από πρωτότυπους γευστικούς συνδυασμούς delicatessen προϊόντων μέχρι καλλυντικά και σουβενίρ, μπορούμε να ετοιμάσουμε το δώρο που θα ικανοποιήσει τους πελάτες, τους φίλους ή τους συνεργάτες σου.

 

 

Ετοιμάζουμε custom made δώρα με το  λογότυπό σας

Δώρα για καλό σκοπό και για κάθε ανάγκη

Εταιρεία: Πρόσφερε ένα εταιρικό δώρο με υψηλό κοινωνικό αντίκτυπο για να ευχαριστήσεις του συνεργάτες και τους υπαλλήλους σου.

Διαφημιστική: Πρόσφερε ένα goodie bag για το event που οργανώνεις ή ετοίμασε εταιρικά δώρα για καλό σκοπό, για λογαριασμό του πελάτη σου.

Ξενοδοχείο: Πρόσφερε ένα welcome ή goodbye gift στους πελάτες σου με άρωμα Ελλάδας ή έχε προς πώληση έτοιμα goodie bags που θα λειτουργήσουν ως σουβενίρ.

Σεμινάριο: Tι καλύτερο από ένα δώρο σεμιναρίου για καλό σκοπό;

Γάμος/Βαφτίσια: Με μία μπομπονιέρα Wise Greece για το γάμο ή τα βαφτίσια του παιδιού σου μπορείς να προσφέρεις γεύματα σε οικογένειες που έχουν ανάγκη!

Γενέθλια / Γιορτή: Μπορείς να προσφέρεις ένα υπέροχο δώρο στους αγαπημένους σου και την ίδια στιγμή να βοηθήσεις ανθρώπους που έχουν μεγάλη ανάγκη!

Είτε πρόκειται για ένα δώρο, είτε για χιλιάδες, θα χαρούμε να σoυ στείλουμε τις προτάσεις μας!

Επικοινώνησε μαζί μας στο info@wisegreece.com ή τηλεφωνικώς στο 2130276559-60-61 για να σου στείλουμε τις προτάσεις μας.