Η Wise Greece και το Food4Good μαγείρεψαν για τη Σχεδία!

Ένα υπέροχο ηλιόλουστο πρωινό, μας φιλοξένησε η Οργάνωση Γη στο Πάρκο Τρίτση, παρέα με τις αγαπημένες food bloggers του Food4Good με έναν και μοναδικό σκοπό: να δημιουργήσουμε ένα πλήρες γεύμα, μαγειρεμένο με προϊόντα που δώρισε η Wise Greece και να το προσφέρουμε με πολύ αγάπη στους πωλητές του περιοδικού Σχεδία, οι οποίοι προέρχονται από ευάλωτες κοινωνικά ομάδες. 

Έτσι, επαγγελματίες και… ερασιτέχνες επίδοξοι μάγειροι, συγκεντρωθήκαμε και μαγειρέψαμε ένα ολοκληρωμένο γεύμα, που περιελάμβανε χυλοπίτες Αγνό με Αγάπη, όσπρια, κεφτεδάκια με Χωριάτικη σάλτσα, φρέσκιες σαλάτες με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο Secos και για το κλείσιμο τι καλύτερο από βελούδινο γιαούρτι από την εταιρεία Λακαφώσης παρέα με γλυκό κουταλιού! Με κύριο συστατικό την καλή διάθεση και την αλληλεγγύη, δώσαμε ραντεβού για το επόμενο γεύμα μας! 

Από τη Wise Greece, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παραγωγούς που μας ενίσχυσαν με ακόμα περισσότερα τρόφιμα, στις καταπληκτικές food bloggers του Food4Good, στην Οργάνωση Γη για την υπέροχη φιλοξενία, καθώς και σε όλη τη Σχεδία για τη βοήθεια στην οργάνωση, αλλά και για τα θερμά τους λόγια!

Δες το video και… “πάρε μία γεύση”: 

 

Και μερικές από τις καλύτερες στιγμές… 

Save

Save

Save