Εκπαιδευτικό Σεμινάριο με τίτλο “Αποτελεσματική Παρουσίαση της Επιχείρησής μου” – Vamvakies a Social Green Project

Η Enel Green Power σε συνεργασία με τη Wise Greece, στο πλαίσιο της υλοποίησης του εκπαιδευτικού προγράμματος «Vamvakies a Social Green Project», συνδιοργανώνει Εκπαιδευτικό Σεμινάριο με τίτλο: Η Αποτελεσματική Παρουσίαση της Επιχείρησής μου και ομιλήτρια την Μάγκυ Κοντού, το οποίο θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου, 17:00 – 18:30 – με την υποστήριξη του  Cluster Βιοοικονομίας & Περιβάλλοντος Δυτικής Μακεδονίας (CLuBE) υπό την Αιγίδα του Δήμου Κοζάνης.

Η Μάγκυ Κοντού είναι συνιδρύτρια στην εταιρεία SimpleApps, το οποίο είναι ένα πολυβραβευμένo mobile agency, με διακρίσεις σε πολλούς διαγωνισμούς νεανικής επιχειρηματικότητας και καινοτομίας. Ασχολείται με τον σχεδιασμό mobile apps και digital platforms, από τη θέση της Lead Product & UI/UX Designer.

Στο σεμινάριο, θα μάθουμε πώς μπορούμε να φτιάξουμε μία αποτελεσματική παρουσίαση της επιχείρησής μας, σχεδιάζοντας σε εργαλεία όπως το canvas, αλλά και μαθαίνοντας sites που μπορούμε να βρούμε και να χρησιμοποιήσουμε ελεύθερες φωτογραφίες.  Επιπλέον, θα μας μιλήσει για το pitch.com, το οποίο είναι ένα λογισμικό συλλογικής παρουσίασης για σύγχρονες ομάδες.

Οι συμμετέχουσες και οι συμμετέχοντες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να μάθουν πώς μπορούν να φτιάξουν το πρώτο δικό τους site μόνοι τους, με στόχο την παρουσίαση της επιχείρησής τους!