Η Wise Greece στην Αγορά Μοδιάνο!

Με μεγάλη χαρά εγκαινιάζουμε το δεύτερο κατά σειρά “Παντοπωλείο για καλό σκοπό” στην ιστορική Αγορά Μοδιάνο, που αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά και ιστορικά σημεία της Θεσσαλονίκης. 100 χρόνια μετά από την ίδρυσή της, η επαναλειτουργία της Αγοράς Μοδιάνο, σηματοδοτεί τη δημιουργία μίας νέας γαστρονομικής σκηνής στη Θεσσαλονίκη, από την οποία δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει η Wise Greece.

Το “Παντοπωλείο για καλό σκοπό” της Wise Greece, έρχεται γεμάτο καλούδια από όλη την Ελλάδα, όμως μεζεδάκια, όσπρια, ζυμαρικά, σάλτσες, γλυκά κουταλιού, μαρμελάδες, μέλια, ελαιόλαδα, μπαχαρικά, βότανα και τόσα ακόμα με στόχο να γίνει η αγαπημένη σου συνήθεια! Θα βρεις οικονομικά προϊόντα για το καθημερινό σου μαγείρεμα, αλλά και ιδιαίτερες γεύσεις για τις ημέρες που ψάχνεις το κάτι διαφορετικό.

Και το σημαντικότερο; Αγοράζεις τοπικά – βοηθάς τοπικά!
Εδώ και 10 χρόνια, η Wise Greece χρησιμοποιεί το κέρδος της από τις πωλήσεις των προϊόντων για να προσφέρει εκατοντάδες τόνους τροφίμων στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη (δες περισσότερα). Έτσι, με το κέρδος μας από την πώληση όλων των προϊόντων από το “Παντοπωλείο για καλό σκοπό” της Wise Greece στην Αγορά Μοδιάνο, θα αγοράζουμε διαρκώς τρόφιμα υψηλής διατροφικής αξίας για να τα προσφέρουμε δωρεάν σε Συσσίτια, Ορφανοτροφεία, Κοινωνικά Παντοπωλεία, Στέγες Ανηλίκων κ.α. ιδρύματα της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής.

Όλοι μαζί, μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά! Γιατί μην ξεχνάς, με κάθε προϊόν με το μπλε σήμα Wise Greece που αγοράζεις “Τρως εσύ και τρώνε πολλοί άνθρωποι που έχουν ανάγκη”!