Σεμινάριο Επιχειρηματικότητας στην Κοβεντάρειο Βιβλιοθήκη

Η Enel Green Power σε συνεργασία με τη Wise Greece, στο πλαίσιο της υλοποίησης του εκπαιδευτικού προγράμματος «Vamvakies a Social Green Project», συνδιοργανώνει Σεμινάριο Επιχειρηματικότητας – το οποίο  θα πραγματοποιηθεί στην Κοβεντάρειο Βιβλιοθήκη την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου, στις 17:30 – με την υποστήριξη του  Cluster Βιοοικονομίας & Περιβάλλοντος Δυτικής Μακεδονίας (CLuBE) υπό την Αιγίδα του Δήμου Κοζάνης.

Διακεκριμένοι και αναγνωρισμένοι στους χώρους τους ομιλητές, αλλά και Καθηγητές Πανεπιστημίων, θα παρουσιάζουν και συζητούν με τους συμμετέχοντες θέματα όπως: Παγκόσμιες Τάσεις επιχειρηματικότητας, Κυκλική Οικονομία, Ψηφιακός Μετασχηματισμός, Καλές πρακτικές αλλά και επιτυχημένα παραδείγματα υγιούς και βιώσιμης επιχειρηματικότητας.

Πρόγραμμα Σεμιναρίου:
• 17:30 – Έναρξη / Σύντομη παρουσίαση του εκπαιδευτικού προγράμματος «Vamvakies a Social Green Project»
Καινοτομία στην επιχειρηματικότητα: Μύθοι, πραγματικότητες και παγκόσμιες τάσεις – Μελίνα Ταπραντζή (Ιδρύτρια Wise Greece)
Επιχειρηματικότητα και Κυκλική Οικονομία – Νίκος Ντάβος (Διαχειριστής Cluster Βιοοικονομίας
και Περιβάλλοντος Δυτικής Μακεδονίας CluBE)
Επιχειρηματικότητα και Ψηφιακός Μετασχηματισμός – Δρ. Κωνσταντίνος Σπινθηρόπουλος (Αναπληρωτής Καθηγητής Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας – Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας)
Πράσινη Πληροφορική και Αειφορία – Καθηγητής Κωνσταντίνος Πανυτσίδης (Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας)
Τιμητική βράβευση γυναικών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα «Vamvakies a Social Green Project»
• 20:00 – Ολοκλήρωση Σεμιναρίου / Δεξίωση

Η παρακολούθηση του Σεμιναρίου είναι δωρεάν για όλους και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλέφωνο: 213 027 6559.