Ξεκινά το εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Παρέα προχωράμε μπροστά”

Η Coral Gas σε συνεργασία με τη Wise Greece σχεδίασαν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Παρέα Προχωράμε Μπροστά» για την επιχειρηματικότητα, τις ψηφιακές δεξιότητες, τη βιωσιμότητα και την τεχνολογία. Το πρόγραμμα είναι υπό την αιγίδα του Δήμου Ιωαννιτών και την υποστήριξη του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ιωαννίνων.

Οι τρεις πρώτες εκπαιδεύσεις θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας του zoom:

Την Τετάρτη 29/3/2023, 18:00-19:30

Την Τετάρτη 5/4/2023,   18:00-19:30

Την Τετάρτη 26/4/2023, 18:00-19:30

Στην πρώτη συνεδρία του προγράμματος με θέμα Επιχειρηματικότητα του μέλλοντος: Πώς μεταφέρουμε τις παγκόσμιες τάσεις στην καθημερινή δραστηριότητά μας, θα έχουμε εκπαιδεύτρια την Μελίνα Ταπραντζή. Θα μιλήσουμε για τους μεγαλύτερους μύθους γύρω από την επιχειρηματικότητα. Θα δούμε ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία και θα μιλήσουμε για τις παγκόσμιες τάσεις που έρχονται από το εξωτερικό. Η Μελίνα Ταπραντζή θα μας μιλήσει για το πώς μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την τεχνολογία και να αυξήσουμε το εισόδημά μας, καθώς και πόσο ρόλο θα παίξει η βιωσιμότητα σε λίγα χρόνια σε όποιο επάγγελμα και αν κάνουμε;

Το μάθημα απευθύνεται σε όλες και όλους, ανεξάρτητα από το εάν είναι επιχειρηματίες ή έχουν κάποια επιχειρηματική ιδέα, καθώς θα προσφέρει πρακτικές πληροφορίες που θα φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες και για τις επόμενες συνεδρίες.

Στη δεύτερη συνεδρία του προγράμματος θα μάθουμε να Δημιουργούμε τα δικά μας site και να πραγματοποιούμε αποτελεσματικές καμπάνιες, με εκπαιδεύτρια την Μάγκυ Κοντού. Όταν ξεκινάμε μία επαγγελματική ή επιχειρηματική δραστηριότητα, είναι δύσκολο έως αδύνατο να βρούμε άμεσα ένα μεγάλο χρηματικό κεφάλαιο για να επενδύσουμε στη διαφήμιση. Η Μάγκυ Κοντού, θα μας βοηθήσει να ανακαλύψουμε πώς μπορούμε να αξιοποιήσουμε πολλά δωρεάν εργαλεία για να φτιάξουμε τις πρώτες δικές μας ιστοσελίδες, να ξεκινήσουμε να προωθούμε τα προϊόντα μας και να ανακαλύψουμε τρόπους που μπορούμε να σχεδιάσουμε αποτελεσματικές email καμπάνιες, που θα μας εξασφαλίσουν προβολή και πωλήσεις.

Στην Τρίτη συνεδρία με θέμα Digital Marketing: Πώς δημιουργούμε ενδιαφέρον περιεχόμενο και αποτελεσματική διαφήμιση στα social media, θα έχουμε εκπαιδευτή τον Δημήτρη Δημητριάδη. Η δημιουργία περιεχομένου που κεντρίζει το ενδιαφέρον των χρηστών στα social media, καθώς και η ικανότητα να λέμε ιστορίες για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας (storytelling) είναι τα πιο σημαντικά στοιχεία για να καταφέρουμε να έχουμε επιτυχία στο digital marketing. Ο Δημήτρης Δημητριάδης, θα μας δώσει πρακτικές ιδέες για το πώς μπορούμε να δημιουργήσουμε ενδιαφέρον περιεχόμενο, ενώ θα μας εξηγήσει όλα τα βήματα για να χτίσουμε αποτελεσματικές διαφημίσεις στα social media.

Αναμένεται να μιλήσουμε για πολλά ακόμη σημαντικά θέματα με ακόμη περισσότερους εκπαιδευτές και  εκπαιδεύτριες και στις επόμενες συνεδρίες.

Κάνε την εγγραφή σου εδώ για να λάβεις το link συμμετοχής, καθώς όλες οι εκπαιδεύσεις θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά μέσω zoom.