Δωρεάν Εκπαιδευτικά Σεμινάρια από τη Wise Greece

The Business of Food: Δωρεάν διαδραστικά σεμινάρια για όσους ενδιαφέρονται για την παραγωγή τροφίμων! 

Αγαπάς τη μαγειρική και το να δοκιμάζεις νέες γεύσεις; Είσαι φοιτητής -φοιτήτρια; Είσαι άνεργος-άνεργη αυτόν τον καιρό; Μήπως ανήκεις στην ηλικιακή ομάδα άνω των 50 και σκέπτεσαι να κάνεις μία στροφή στο επάγγελμά σου; Είσαι μέλος κάποιου συνεταιρισμού γυναικών; Σκέπτεσαι να ασχοληθείς επαγγελματικά με τον τομέα των τροφίμων ή ονειρεύεσαι να ιδρύσεις τη δική σου επιχείρηση;

Εάν κάτι από τα ανωτέρω ισχύει, τότε αυτό το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για εσένα! 

Η μη κερδοσκοπική Wise Greece, που από το 2013 βοηθά τους μικρούς παραγωγούς τροφίμων όλης της χώρας να προωθήσουν τα προϊόντα τους σε Ελλάδα και εξωτερικό, σχεδίασε ένα πρόγραμμα εκπαιδευτικών σεμιναρίων με δωρεάν συμμετοχή για όσους και όσες ενδιαφέρονται να ασχοληθούν επαγγελματικά με την παραγωγή τροφίμων.

Είσαι αρχάριος – αρχάρια και δεν γνωρίζεις πολλά για την παραγωγή προϊόντων;  
Μέσα από τα σεμινάριά μας θα ανακαλύψεις τα πρώτα βήματα της επιχειρηματικότητας και θα δεις τις παγκόσμιες τάσεις στον τομέα της παραγωγής τροφίμων. Θα πάρεις στα χέρια σου το εκπαιδευτικό kit με όλα τα “εργαλεία” που χρειάζεσαι και θα μάθεις πώς μπορείς να δημιουργήσεις τη δική σου σειρά προϊόντων ή να εργαστείς με επιτυχία στον τομέα της παραγωγής τροφίμων. Θα εμπνευστείς από ιστορίες διάσημων Chef ή ειδικών της γεύσης και θα γνωρίσεις από κοντά επιτυχημένους παραγωγούς τροφίμων από όλη την Ελλάδα, που θα μοιραστούν μαζί σου τα μυστικά της επιτυχίας τους. Έμπειροι ομιλητές και εκπαιδευτές, θα σε καθοδηγήσουν στον μαγικό κόσμο της επιχειρηματικότητας και της διατροφής με τρόπο εύκολο, ευχάριστο και διαδραστικό!

Ανήκεις σε συνεταιρισμό γυναικών που παράγει τρόφιμα;
Επικοινώνησε μαζί μας και η ομάδα των ειδικών μας, θα μελετήσει ακριβώς τις ανάγκες του συνεταιρισμού, ώστε να σχεδιάσει ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο μόνο για εσάς!  Ανάπτυξη δικτύου πωλήσεων, εξαγωγές, πιστοποιητικά συστήματος διαχείρισης ποιότητας, digital marketing, σχεδιασμός νέων προϊόντων, σχεδιασμός συσκευασιών και storytelling είναι μόνο μερικές από τις θεματικές που μπορούμε να καλύψουμε, πάντα με βάση τις ανάγκες του συνεταιρισμού. 

Τα δωρεάν σεμινάρια θα πραγματοποιούνται διαδικτυακά ή και με φυσική παρουσία στην Αθήνα και σε μεγάλες πόλεις της επαρχίας. Εκδήλωσε το ενδιαφέρον σου στον παρακάτω σύνδεσμο και θα σε ενημερώσουμε όταν το σεμινάριο θα είναι διαθέσιμο στην περιοχή σου.

 

Εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινώνησε μαζί μας στο
ή στο 213 0276559

 

Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Active citizens fund, με φορέα υλοποίησης τη Wise Greece, υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων. Το πρόγραμμα Active citizens fund, ύψους € 12εκ, χρηματοδοτείται από την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν και τη Νορβηγία και είναι μέρος του χρηματοδοτικού μηχανισμού του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ) περιόδου 2014 – 2021, γνωστού ως EEA Grants. Το πρόγραμμα στοχεύει στην ενδυνάμωση και την ενίσχυση της βιωσιμότητας της κοινωνίας των πολιτών και στην ανάδειξη του ρόλου της στην προαγωγή των δημοκρατικών διαδικασιών, στην ενίσχυση της συμμετοχής των πολιτών στα κοινά και στην προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Τη διαχείριση της επιχορήγησης του προγράμματος Active citizens fund για την Ελλάδα έχουν αναλάβει από κοινού το Ίδρυμα Μποδοσάκη και το SolidarityNow.

 

news-size2