Γνωρίζουμε τη Σύλβια Πενθερουδάκη από τη Wise Greece!

Για ποιο λόγο βρίσκεσαι στη Wise Greece?

Στη Wise Greece βρέθηκα τυχαία… στην αναζήτησή μου για εργασία. Η συνέχεια όμως δεν ήταν καθόλου τυχαία. Το έργο της Wise Greece είναι πολύ σημαντικό, αφού βοηθάει τόσο τους ανθρώπους που βρίσκονται στο περιθώριο, όσο και τους μικρούς Έλληνες παραγωγούς που προσπαθούν να κάνουν τη διαφορά. Αυτό το έργο αποτυπώνω στη δουλειά μου και προσπαθώ να το επικοινωνήσω με το καλύτερο δυνατό τρόπο!

Τι είναι αυτό που σε χαροποιεί στην καθημερινότητα σου μέσα στη Wise Greece?

Μία συνηθισμένη ημέρα η Μελίνα μου δίνει ωραίες ιδέες για τα εικαστικά που φτιάχνω, η Χαρά μου διορθώνει τόνους και κόμματα στα newsletter και ο Γιώργος μας ρωτάει αν έχουμε ολοκληρώσει τις εκκρεμότητές μας!

Η αλήθεια είναι ότι με χαροποιεί και μου δίνει έμπνευση το γεγονός ότι με όλη την ομάδα έχουμε κοινή αισθητική το οποίο έχει ως αποτέλεσμα να βγαίνει μία εικαστική προσέγγιση ενιαία και αν μπορώ να το πω «καλαίσθητη»!

Πες μας μια χαρακτηριστική στιγμή που έχεις ζήσει στη Wise Greece.

Ήταν στην αρχή της πορείας μου στη Wise Greece, όπου συγκεντρωθήκαμε στο πάρκο Τρίτση και μαγειρέψαμε για τους ανθρώπους της Σχεδίας. Η κίνηση αυτή μου έδωσε ελπίδα για την κοινωνία μας και για τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά!