«Παρέα προχωράμε μπροστά»

«Παρέα προχωράμε μπροστά»

Η Wise Greece σε συνεργασία με την Coral Gas διοργανώνουν το νέο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα ενηλίκων «Παρέα, προχωράμε μπροστά».

Ένα πρόγραμμα για την επιχειρηματικότητα, τις ψηφιακές δεξιότητες, τη βιωσιμότητα και την τεχνολογία, το οποίο σχεδιάστηκε με στόχο να υποστηρίξει όσους και όσες ενδιαφέρονται για την ενδυνάμωση, τη γνώση, την επιχειρηματικότητα και την ανάπτυξη επαγγελματικών δεξιοτήτων.

Η πρωτοπορία του προγράμματος

Για έξι μήνες, έμπειροι εκπαιδευτές, θα προσφέρουν online εκπαιδεύσεις τους συμμετέχοντες, πάνω σε μια  διαφορετική θεματική ενότητα κάθε μήνα, όπως οι επιχειρηματικές τάσεις του μέλλοντος, η αποτελεσματική χρήση τεχνολογικών εργαλείων για marketing και επικοινωνία, το storytelling και branding, η βιωσιμότητα και η κοινωνική ευθύνη, η δημιουργία επιτυχημένου επιχειρηματικού πλάνου κ.α.

Επιπλέον, μέσω του προγράμματος «Παρέα Προχωράμε Μπροστά», θα τους δοθεί η δυνατότητα να γνωρίσουν μέντορες, οι οποίοι θα τους καθοδηγούν και θα απαντούν στις ερωτήσεις τους, ενώ παράλληλα θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν επιτυχημένα μοντέλα διοίκησης και επιχειρήσεις από κάθε γωνία της Ελλάδας.

Στόχοι του προγράμματος

Η σύμπραξη αυτή, με κυρίαρχο στόχο τον θετικό κοινωνικό αντίκτυπο, προσβλέπει:

  • σε ένα μέλλον πιο βιώσιμο, ανθρώπινο, τεχνολογικά και ψηφιακά αναβαθμισμένο
  • στην ενίσχυση των θεωρητικών και πρακτικών γνώσεων των συμμετεχόντων
  • στην ανάπτυξη των επιχειρηματικών και επαγγελματικών δεξιοτήτων τους
  • στην ενίσχυση της τοπικής κοινωνίας

Το πρόγραμμα τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Ιωαννιτών και έχει την υποστήριξη του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ιωαννίνων, καθώς επίσης και του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Μετά τη λήξη του προγράμματος, θα δοθεί στους συμμετέχοντες Πιστοποιητικό Παρακολούθησης.

Μπορείς να παρακολουθήσεις δωρεάν όλες τις συνεδρίες του εκπαιδευτικού προγράμματος στο www.pareaioannina.gr  .

 

 

Αυτό το Πρόγραμμα συμβάλλει στους παρακάτω Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης