Τρία νέα Great Taste Award για τα προϊόντα μας!

Τρία νέα Βραβεία Great Taste Award έλαβε η αποκλειστική σειρά Simply Greek for Wise Greece, φτάνοντας πλέον συνολικά τα 10 Βραβεία Γεύσης! 

Η εταιρεία Simply Greek δημιούργησε μία σειρά από Σάλτσες, Πατέ και Μείγματα Αλατιών, εμπνευσμένη από τις παραδοσιακές γεύσεις της Ελλάδας, αποκλειστικά για τη μη κερδοσκοπική Κίνηση Wise Greece! To κέρδος από την πώληση των προϊόντων, μετατρέπεται σε μερίδες φαγητού για τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται στα όρια της φτώχειας.

Τρία προϊόντα της σειράς τιμήθηκαν φέτος με Great Taste Award, που πραγματοποιούνται στη Μ. Βρετανία, τα οποία αποκαλούνται και “Όσκαρ της γεύσης” για να υπερτονιστεί η σημασία τους. Πεντακόσιοι απαιτητικοί κριτές και ειδικοί της γεύσης, δοκιμάζουν με “τυφλή” διαδικασία περισσότερα από 10.000 προϊόντα, για να βραβεύσουν εκείνα που ξεχωρίζουν για τη γεύση και την πρωτοτυπία τους!

Φέτος, επέλεξαν να χαρίσουν το πολυπόθητο Βραβείο στη Σάλτσα Τομάτα-Ανθότυρο-Θυμάρι, το Oriental Salt και το Spicy Salt από την αποκλειστική μας σειρά!

Τα σχόλια των Κριτών ήταν:
Σάλτσα Τομάτα-Ανθότυρο-Θυμάρι: Εξαιρετική υφή από την τομάτα που δίνει όμορφη ένταση και απόλυτα ισορροπημένη γεύση, με επίγευση από καραμελωμένα κρεμμύδια. Μία σάλτσα για πολλές χρήσεις!
Spicy Salt: Θαυμάσια μείξη γεύσεων! Έχει πικάντικες νότες που χτυπoύν πρώτα τη μύτη και μετά τον ουρανίσκο. Η πάπρικα είναι υπέροχα αισθητή και είναι ένα μείγμα για πολλές χρήσεις!
Oriental Salt: Υπέροχο χρώμα και ένα άρωμα! Είναι ένα αρωματικό μείγμα μπαχαρικών, με ξεκάθαρες και φρέσκιες γεύσεις, που δένουν μαζί αρμονικά. Πολύ απολαυστικό!