Χριστουγεννιάτικη γιορτή για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Χαλανδρίου

Την Κυριακή 21/12, η Wise Greece έστησε στην καρδιά του Χαλανδρίου, μία γιορτή με ιδιαίτερες γεύσεις, προϊόντα από κάθε γωνιά της Ελλάδας, πολύ κέφι και χριστουγεννιάτικη μουσική, με έναν και μοναδικό σκοπό: να ενισχύσουμε με τρόφιμα το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Συσσίτιο του Δήμου Χαλανδρίου.

 Έτσι, αρκετοί από τους παραγωγούς που συμμετέχουν στην Κίνηση Wise Greece, παρέα με φίλους και εθελοντές, συνεργάστηκαν για να μας βοηθήσουν να παρουσιάσουμε στον κόσμο τα προϊόντα που συμμετέχουν στην Κίνηση. Με πολύ κέφι και καλή διάθεση, μεταδώσαμε το μήνυμα της φιλίας και της αλληλεγγύης, ενώ όλα τα κέρδη της Wise Greece από τις πωλήσεις των προϊόντων, θα μετατραπούν σε τρόφιμα και θα διατεθούν για να καλύψουν τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Συσσιτίου Χαλανδρίου! 

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως τους παραγωγούς της "Simply Greek", του "Συκοφάγος" και του "Αμπελοτεμάχιο 211" που πέρασαν αυτές τις γιορτινές ημέρες μαζί μας, για να μας βοηθήσουν στη διεξαγωγή της εκδήλωσης. Τους υπέροχους εθελοντές της AIESEC Greece, την εταιρεία Audio Theasis που φρόντισε για τη χριστουγεννιάτικη μουσική μας, το Μπορούμε που μας έφερε σε επαφή με το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Ζαχαροπλαστείο Γκέκας που μας παραχώρησε τον απαραίτητο εξοπλισμό για την εκδήλωση.  

Και μην ξεχνάτε… Όλα είναι καλύτερα, αν προσπαθούμε μαζί! Και του χρόνου!