Η NN Hellas εφαρμόζει 2 προγράμματα της Wise Greece

Στα πλαίσια της εβδομάδας εθελοντισμού «Your community matters» που υλοποιεί η NN Hellas, η εταιρεία υποστηρίζει το πρόγραμμα Hope Boxes και εφαρμόζει το πρόγραμμα SDGs Coffee Breaks της Wise Greece.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας εθελοντισμού, θα πραγματοποιηθούν 2 SDGs Coffee Breaks. Στόχος είναι η ενημέρωση και η έμπνευση των εργαζομένων της εταιρείας για 2 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης και η συνεισφορά τους σε αυτούς.

Θα ενημερωθούν για τον Στόχο Ν.3 Καλή Υγεία και Ευημερία και θα συμβάλουν σε αυτόν, συλλέγοντας όλη την εβδομάδα φάρμακα για ανθρώπους που τα χρειάζονται.

Επιπλέον, θα ενημερωθούν για τον Στόχο Ν.2 Μηδενική Πείνα και αμέσως μετά οι εθελοντές – εργαζόμενοι της NN Hellas θα επισκεφτούν τα Ιδρύματα που οι ίδιοι έχουν επιλέξει μέσω εσωτερικής ψηφοφορίας, για να παραδώσουν τα Hope Boxes. Κάθε Hope Box θα περιέχει τρόφιμα πρώτης ανάγκης, όπως ζυμαρικά, μαρμελάδες, πραλίνα, μέλι, όσπρια, αλεύρι κ.α. Αφού οι εθελοντές παραδώσουν τα τρόφιμα, θα έχουν την ευκαιρία να βοηθήσουν στις αποθήκες τροφίμων του ενός Ιδρύματος και να ενημερωθούν για το έργο, τις ανάγκες και τους ωφελούμενους του Ιδρύματος.

Είναι μια κίνηση αλληλοβοήθειας και προσφοράς με πολλαπλό κοινωνικό αντίκτυπο, που αποδεικνύει ότι όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά!