Οι πρώτοι 2 τόνοι τροφίμων πρώτης ανάγκης παραδόθηκαν σε 2 Ιδρύματα, μέσω της στρατηγικής συνεργασίας με την Αγορά Μοδιάνο

Η Αγορά Μοδιάνο με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, υποστηρίζει το πρόγραμμα Hope Boxes της Wise Greece, μέσα από τη στρατηγική συνεργασία που έχει χτιστεί για καλό σκοπό που θα προσφέρει 6 τόνους τρόφιμα κάθε χρόνο σε Ιδρύματα της Θεσσαλονίκης που υποστηρίζουν παιδιά, οικογένειες, ηλικιωμένους και ΑΜΕΑ!

Το πρώτο Ίδρυμα που παρέλαβε 1 τόνο τρόφιμα πρώτης ανάγκης, όπως αλεύρι, όσπρια, ζυμαρικά, μαρμελάδες κ.α, είναι το Κέντρο Α.με.Α «Ο Σωτήρ» στη Θεσσαλονίκη, τα οποία θα φτάσουν στις Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης του Φορέα.

Η Γεωργία Δώδου marketing manager της Αγορά Μοδιάνο και η Μελίνα Ταπραντζή  πρόεδρος της Wise Greece, είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν τις δομές του Κέντρου Α.με.Α «Ο Σωτήρ», να συνομιλήσουν με τους ωφελούμενους και τους εκπαιδευτές, καθώς και να ενημερωθούν για το έργο του Φορέα. Το Ίδρυμα υποστηρίζει 15 ωφελούμενους στις Στέγες, αλλά και πολλούς ωφελούμενους στα Ημερήσια Κέντρα και στέλνει δέματα αγάπης με τρόφιμα σε ευάλωτες οικογένειες.

Το δεύτερο Ίδρυμα που έλαβε άλλον 1 τόνο τρόφιμα υψηλής διατροφικής αξίας, μέσω αυτής της στρατηγικής συνεργασίας, είναι το «Άσυλο του Παιδιού» στη Θεσσαλονίκη. Το Ίδρυμα λειτουργεί από το 1919 και υποστηρίζει 600 παιδιά, ως πρότυπος χώρος φροντίδας και εκπαίδευσης. Υποστηρίζει τους εργαζόμενους γονείς με τη φύλαξη και εκπαίδευση των παιδιών από τις 6:30-17:00, προσφέροντάς τους πρωινό, δεκατιανό, μεσημεριανό και δίνοντάς τους τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε πολλές δραστηριότητες.

Η Wise Greece αποτελεί τον Στρατηγικό Συνεργάτη Κοινωνικής Ευθύνης της Αγοράς Μοδιάνο με γνώμονα τη μεγιστοποίηση του κοινωνικού αντικτύπου! Μία κίνηση με πολλαπλό κοινωνικό αντίκτυπο, με στόχο να στηριχθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι συμπολίτες μας, που βρίσκονται σε ανάγκη.