Πρόγραμμα Hope Box

Πρόγραμμα Hope Box

Ένα project που δημιουργήθηκε με στόχο την ανακούφιση των συνανθρώπων μας που επλήγησαν σημαντικά από τις συνέπειες του Covid-19. Συνεχίζει να αποτελεί ένα πρόγραμμα με σημαντικό κοινωνικό αντίκτυπο και μετρήσιμα, διαφανή αποτελέσματα, το οποίο επιλέγουν πολλές μεγάλες εταιρείες στα πλαίσια της ΕΚΕ τους. 

H Wise Greece παρουσίασε τα Hope Boxes! Kάθε Hope Box περιλαμβάνει βασικά είδη τροφίμων πρώτης ανάγκης, τα οποία προέρχονται από τους μικρούς Έλληνες παραγωγούς που συμμετέχουν στην Κίνηση και διατίθενται σε συνανθρώπους μας που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας.  

Μεγάλες Εταιρείες και Ιδρύματα υποστήριξαν το πρόγραμμα Hope Boxes, επιτυγχάνοντας έτσι έναν διπλό κοινωνικό σκοπό: από την μία παρέχεται οικονομική ανακούφιση στις μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις των παραγωγών, προκειμένου να συνεχίσουν την εργασία τους παρά τις αντιξοότητες της πανδημίας, από την άλλη, μέσω της δωρεάς τροφίμων δημιουργείται άμεσος κοινωνικός αντίκτυπος στο έργο Ιδρυμάτων, ΜΚΟ, Κοινωνικών Παντοπωλείων, τα οποία βοηθούν ανθρώπους που το έχουν πραγματική ανάγκη σε ολόκληρη την επικράτεια. 

Έτσι, όλοι μαζί καταφέραμε να προσφέρουμε περισσότερους από 49,5 τόνους τρόφιμα σε χιλιάδες συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Μερικοί από τους υποστηρικτές του προγράμματος Hope Box.