Βραβείο Great Taste Award 2017

Δύο νέα αποκλειστικά προϊόντα μας έλαβαν το ανώτερο βραβείο γεύσης! 

Κάθε χρόνο, πραγματοποιούνται στη Μ. Βρετανία τα Βραβεία Great Taste Awards, τα οποία αποκαλούνται και ως “Όσκαρ της γεύσης” για να υπερτονιστεί η σημασία τους. Πεντακόσιοι κριτές, απαιτητικοί ειδικοί της γεύσης, δοκιμάζουν με “τυφλή” διαδικασία περισσότερα από 10.000 προϊόντα, για να βραβεύσουν εκείνα που ξεχωρίζουν για τη γεύση και την πρωτοτυπία τους. 

Και φέτος, ανάμεσα στα προϊόντα που έλαβαν βραβείο, ήταν δύο προϊόντα από την αποκλειστική σειρά Simply Greek for Wise Greece, που δημιουργήθηκε για καλό σκοπό. Τα σχόλια των Κριτών ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντικά, οι οποίοι χάρισαν το πολυπόθητο βραβείο, στο πατέ Τομάτα-Μαστίχα-Δυόσμο και στη Γλυκόξινη Σάλτσα

Τα σχόλια των Κριτών 

Τομάτα Μαστίχα Δυόσμος:  “Πρωτότυπη ιδέα, έντονο χρώμα και ιδιαίτερο άρωμα. Πλούσια υφή τομάτας και ισορροπημένη γεύση. Ενδιαφέρουσα και δροσερή στον ουρανίσκο”. 

Γλυκόξινη Σάλτσα: “Ζωντανό και έντονο χρώμα με νότες καπνιστής κόκκινης πιπεριάς. Τα αμύγδαλα δίνουν μία τραγανή υφή και μία πολύ ευχάριστη γεύση”.

Τέσσερα συνολικά προϊόντα από τη συλλογή Simply Greek for Wise Greece, έχουν λάβει Great Taste Award, ενώ άλλα τρία έχουν τιμηθεί με Olymp Taste Award!