Ανοιχτό κάλεσμα αλληλεγγύης

Η Wise Greece δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχη, μέσα στην πρωτοφανή κρίση που έχει δημιουργηθεί σε παγκόσμιο επίπεδο από την εξάπλωση του COVID-19! Αντιλαμβανόμενη  την ανάγκη υποστήριξης των συνανθρώπων μας αυτή τη δύσκολη περίοδο, σύσσωμη η ομάδα της Wise Greece προβαίνει στις παρακάτω άμεσες δράσεις:

  • Πραγματοποιεί ένα ανοιχτό κάλεσμα προς στους μικρούς παραγωγούς τροφίμων και ποτών όλης της χώρας, που αυτή την περίοδο πλήττονται περισσότερο από κάθε άλλη χρονική στιγμή. Η Wise Greece επισπεύδει τις διαδικασίες ένταξης νέων παραγωγών στην “οικογένειά της” με στόχο να ενισχυθούν οι πωλήσεις των προϊόντων τους και να εξασφαλίσουν ένα βασικό επίπεδο βιωσιμότητας τους επόμενους δύσκολους μήνες που έρχονται.
  • Το κέρδος της Wise Greece από τις πωλήσεις των προϊόντων μετατρέπεται σε Δωρεές τροφίμων σε Συσσίτια, Κοινωνικά Παντοπωλεία και Δομές φιλοξενίας παιδιών ή ηλικιωμένων, τα οποία δυσκολεύονται ακόμα περισσότερο αυτή την περίοδο να εξασφαλίσουν τα βασικά τρόφιμα που χρειάζονται.
  • Δημιουργεί υπηρεσία delivery τροφίμων πρώτης ανάγκης, τα οποία παραδίδονται δωρεάν σε συνανθρώπους μας που δυσκολεύονται ή αποφεύγουν να μετακινηθούν εκτός σπιτιού για προμήθειες.
  • Δημιουργεί ένα υλικό που αποστέλλεται σε εβδομαδιαία βάση, με εύκολες συνταγές με λίγα υλικά, συμβουλές υγείας και διατροφής, ιδέες δημιουργικής απασχόλησης παιδιών κ.α. με στόχο να δοθεί έμπνευση σε όλους τους συνανθρώπους μας που μένουν σπίτι για το καλό όλων μας.

Γιατί σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, η αλληλεγγύη είναι το “φάρμακο” που χρειαζόμαστε.