Εκδήλωση για τις γυναίκες

Μία εκδήλωση για την ανάδειξη της γυναικείας επιχειρηματικότητας!

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα Living Postcards, που αναδεικνύει τις εξαιρετικές ελληνικές προσπάθειες στο εξωτερικό σε επίπεδο γαστρονομίας, φιλοξενίας, κουλτούρας,τέχνης και design, έκλεισε τα 3 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας και το γιόρτασε με μία υπέροχη εκδήλωση αφιερωμένη στις γυναίκες που κάνουν τη διαφορά, η κάθε μία στον τομέα της. 

Έτσι, αναδείχθηκαν σημαντικά θέματα, όπως η γυναικεία επιχειρηματικότητα, ο πλούτος της ελληνικής γης, το πρόβλημα έλλειψης τροφίμων για ευπαθείς ομάδες, το trafficking, το πώς μπορείς να επιβιώνεις από δύσκολες ασθένειες, να σηκώνεσαι και να προχωράς, το πώς μπορείς να εμπνεύσεις μικρά κορίτσια να ασχοληθούν με μία παραδοσιακά “ανδρική” δουλειά, όπως η πληροφορική, το πώς μπορείς να σχεδιάζεις αντικείμενα που δίνουν χαρά στις πιο σημαντικές στιγμές των ανθρώπων, το να δίνεις έμπνευση και να μην χάνεις το κουράγιο σου στις δύσκολες στιγμές. Όλα αυτά γίνονται από ταλαντούχες γυναίκες, που δεν φοβούνται το ρίσκο, ακόμα και όταν οι συνθήκες είναι πραγματικά δύσκολες… 

 

Για μία ακόμα φορά, είχαμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε τη μη κερδοσκοπική Κίνηση Wise Greece και να μιλήσουμε τόσο για τις δράσεις μας, όσο και για την Κοινωνική Επιχειρηματικότητα, που αποτελεί μία άγνωστη ακόμα έννοια στο ευρύ κοινό. Μοιραστήκαμε με τον κόσμο τις αγωνίες, αλλά και τις επιτυχίες μας, τις χαρές και τις λύπες που αντιμετωπίζουμε καθημερινά, προσπαθώντας να βοηθήσουμε τους μικρούς Έλληνες παραγωγούς, αλλά κυρίως τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται στα όρια της φτώχειας. 

Μετά την παρουσίαση, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν την αποκλειστική σειρά πατέ Wise Greece, ενώ αγόρασαν τις υφασμάτινες καρδιές-μπρελόκ Coco Mat for Wise Greece για καλό σκοπό, αφού όλα τα κέρδη θα μετατραπούν σε τρόφιμα και θα διατεθούν στον Ξενώνα Γυναικών “Φοίβη”. 

 

 

  *Ευχαριστούμε πολύ το Volunteer4Greece για τη δικτύωση με τους εθελοντές που μας βοήθησαν σε όλη την εκδήλωση, καθώς και το Μπορούμε για τη σύσταση του Ξενώνα Φοίβη.