Γνωρίζουμε την Ελπίδα Κυριακίδου από τη Wise Greece!

Για ποιο λόγο βρίσκεσαι στη Wise Greece?

Η επαφή μου με την Wise Greece ήταν μια αναπάντεχη αλλά ταυτόχρονα ευτυχής συγκυρία. Συνέβη σε μια χρονική στιγμή, που ήμουν σε αναζήτηση εργασίας. Απέχοντας, μάλιστα, για μεγάλο χρονικό διάστημα από την αγορά εργασίας λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων, δεν θα μπορούσα να σκεφτώ κάτι καλύτερο, που να συνδυάζει εργασία και κοινωνική προσφορά.

Τι είναι αυτό που σε χαροποιεί στην καθημερινότητα σου μέσα στη Wise Greece?
Είναι δύο τα σημαντικά που με χαροποιούν καθημερινά στη Wise Greece. Απο τη μία, το ό,τι συμμετέχω κι εγώ σε όλη αυτή την προσπάθεια να επιτευχθεί ο σκοπός της Wise Greece, ώστε να ωφεληθούν άνθρωποι, που το έχουν πραγματικά ανάγκη και από την άλλη ο ενθουσιασμός στα μάτια των ανθρώπων, όταν μαθαίνουν για τον σκοπό της Wise Greece και θέλουν να προσφέρουν στον συνάνθρωπο.

Πες μας μία χαρακτηριστική στιγμή που έχεις ζήσει στη Wise Greece.
Η αλήθεια είναι ότι, στη Wise Greece καθημερινά συναντάμε καινούριους ανθρώπους, ανταλλάσσουμε απόψεις και μοιραζόμαστε συναισθήματα. Μία όμως χαρακτηριστική στιγμή ήταν όταν ήρθε μια μαμά με το παιδάκι της -περίπου 10 ετών- το οποίο, ακούγοντάς μας να συζητάμε για τον σκοπό της Wise Greece γύρισε και της είπε με πραγματικό ενθουσιασμό: “Μαμά, εγώ θέλω, να αγοράζουμε μόνο από εδώ,ό,τι χρειαζόμαστε για το σπίτι!”. Ήταν κάτι απρόσμενο αλλά και πολύ συγκινητικό.