Αντίο ζάχαρη!

Τώρα πια μπορείς να αποφύγεις τη ζάχαρη! Γιατί να καταναλώνεις μεγάλες ποσότητες ζάχαρης σε ημερήσια βάση, όταν μπορείς να απολαμβάνεις υπέροχα προϊόντα που δεν περιέχουν καθόλου τον μικρό βλαβερό “εχθρό”, αλλά προσφέρουν όλη την υπέροχη γεύση; 

Είναι αλήθεια ότι σχεδόν κανένας δεν μπορεί να αντισταθεί στα γλυκά, τις μαρμελάδες, τα μπισκότα και τα σνακ… Είναι όμως επίσης αλήθεια, ότι πολλές φορές περιέχουν μεγάλες ποσότητες φανερής ή κρυφής ζάχαρης, που προσλαμβάνουμε χωρίς να την καταλάβουμε… 
Οι Έλληνες μικροί παραγωγοί, κάνουν πλέον μικρά “θαύματα” δημιουργώντας ιδιαίτερα προϊόντα καθημερινής κατανάλωσης, τα οποία δεν περιέχουν καθόλου ζάχαρη, αλλά προσφέρουν την ίδια ευχάριστη γλυκιά γεύση, μειώνοντας τις θερμίδες κατά πολύ! 

Ανάμεσα σε αυτά τα προϊόντα θα βρούμε τις μαρμελάδες χωρίς ζάχαρη από το Φίλεμα της Λέλας, τις βιολογικές μαρμελάδες με σιρόπι αγαύης Δρύπες, τις μαρμελάδες της Yiam, τη φουντουκόπαστα με μέλι BEE GOOD, το παστέλι με superfoods Threpsis και πολλά ακόμα! Τέλος, ας μην ξεχνάμε ότι μπορούμε να χρησιμοποιούμε το την ελληνική στέβια, τη Lamia Stevia σαν φυσικό γλυκαντικό! 

Και το σημαντικότερο; Με κάθε προϊόν με το σήμα Wise Greece που επιλέγεις για την καθημερινή σου διατροφή, ενισχύεις τους μικρούς Έλληνες παραγωγούς και μας βοηθάς να προσφέρουμε ακόμα περισσότερα τρόφιμα σε Ορφανοτροφεία και Κοινωνικά Παντοπωλεία που έχουν μεγάλη ανάγκη. Μάθε περισσότερα για την Κίνηση Wise Greece! 


Save