Wise Stores
”Εννέα Μούσες” – Χαλκιδική

Στο πρώτο Wise Store, θα γνωρίσουμε την υπέροχη Έλενα Mπλιάμη, το πρόσωπο πίσω από τα studio, διαμερίσματα ”Εννέα Μούσες”, η οποία μετέτρεψε την οικογενειακή της επιχείρηση σε έναν επίγειο παράδεισο στο Καλαμίτσι της Χαλκιδικής. 

Πες μας λίγα λόγια για τις Εννέα Μούσες. 

Οι Εννέα Μούσες είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που δημιουργήθηκε με πολλή αγάπη στο Καλαμίτσι στην Σιθωνία της Χαλκιδικής. Λένε πως “Άλλοι ψάχνουν να βρουν ένα όμορφο μέρος, ενώ κάποιοι βρίσκουν ένα μέρος και το κάνουν όμορφο”. Το Καλαμίτσι και οι Εννέα Μούσες σίγουρα τα συνδυάζουν και τα δύο: την ομορφιά του τόπου και την αγάπη των ανθρώπων για αυτόν.  Οι “Εννέα Μούσες”  από το 1996 υποδέχονται με μεγάλη χαρά ανθρώπους και οικογένειες από όλο τον κόσμο, άλλα με την τόσο θερμή φιλοξενία τους νιώθεις λες και φιλοξενούν φίλους και συγγενείς, στο σπιτικό τους. 

Γιατί υποστηρίζεις τη μη κερδοσκοπική κίνηση Wise Greece; 

Η οικογένεια των Εννέα Μουσών αγαπά να προσφέρει. ‘Όταν ανακαλύψαμε την Wise Greece,αρχικά εντυπωσιαστήκαμε από την καταπληκτική αυτή ενέργεια και σκεφτήκαμε με κάποιο τρόπο να συνεισφέρουμε και εμείς σε αυτή την δράση. Στο πρωινό που προσφέρουμε στους φιλοξενούμενους μας επιλέγουμε μικρούς παραγωγούς και εκλεκτά προϊόντα είτε τοπικά είτε από την υπόλοιπη Ελλάδα. Έτσι τα προϊόντα της Wise Greece, ήταν ακριβώς αυτό που θέλαμε και ακόμη περισσότερο να γνωρίσει ο κόσμος που φιλοξενούμε αυτή την ωραία κίνηση και να συμβάλλουν και αυτοί με τον τρόπο τους, αγοράζοντας προϊόντα και παίρνοντας αναμνήσεις μαζί τους από την όμορφη Ελλάδα!