Πασχαλινά εταιρικά δώρα

Φέτος το Πάσχα, κάθε δώρο έχει μεγάλη σημασία… 

 Ένα εταιρικό δώρο μας φέρνει πιο κοντά. Είναι η αφορμή για να πούμε ευχαριστώ στους φίλους, συνεργάτες και εργαζόμενους που μας στηρίζουν. Ειδικά φέτος όμως, η σημασία είναι διπλή. Από τη μία πλευρά, επιλέγοντας Εταιρικά Δώρα από την πολυβραβευμένη μη κερδοσκοπική Κίνηση Wise Greece, συμβάλλετε σε ένα πολύ σημαντικό κοινωνικό έργο: η Wise Greece μετατρέπει το κέρδος από την πώληση των δώρων, σε τρόφιμα υψηλής διατροφικής αξίας για ανθρώπους που έχουν ανάγκη, και ειδικά φέτος η βοήθεια κατευθύνεται κυρίως στα Ιδρύματα που έχουν πληγεί περισσότερο από τις συνέπειες του COVID-19. 

Από την άλλη πλευρά, ειδικά φέτος ένα συμβολικό εταιρικό δώρο είναι ο καλύτερος τρόπος να πείτε ευχαριστώ στους συνεργάτες ή τους εργαζόμενους, που σας στηρίζουν σε μία τόσο δύσκολη χρονιά. Γιατί μπορεί να είμαστε μακριά, αλλά ένα συμβολικό δώρο μπορεί να μας φέρει πιο κοντά… 

Μία μεγάλη γκάμα επιλογών σας περιμένει! 

 

Δείτε περισσότερες προτάσεις

producers

Επίσης, έχουμε τη δυνατότητα να εκτυπώσουμε το λογότυπο της εταιρείας σας σε καρτελάκι, για να αναδείξουμε την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη σας, μιας και βοηθάτε τη μη κερδοσκοπική Wise Greece, να πραγματοποιήσει το κοινωνικό της έργο. 

kartelaki

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες στο  ή στο 2130276559 -6560.