Πρόγραμμα 0,01 Λεπτό

Πρόγραμμα 0,01 Λεπτό

Το πρόγραμμα της Wise Greece “0,01€ κάνει τη διαφορά” υποστηρίζεται από μεγάλες Εταιρείες, στα πλαίσια Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, η Εταιρεία που εφαρμόζει το πρόγραμμα, αποδίδει στη Wise Greece μόλις 0,01€ από κάθε συναλλαγή που πραγματοποιεί ή από την πώληση μίας συγκεκριμένης γκάμας προϊόντων. Στο τέλος του χρονικού διαστήματος που έχει καθοριστεί, όλα τα “μονόλεπτα” συγκεντρώνονται και μετατρέπονται εξ’ ολοκλήρου σε τρόφιμα πρώτης ανάγκης, για να φτάσουν σε Ορφανοτροφεία, Συσσίτια, Κοινωνικά Παντοπωλεία, Γηροκομεία και σε συνανθρώπους μας που τα χρειάζονται.

Ήδη το “0,01€ κάνει τη διαφορά” έχει εφαρμοστεί με μεγάλη επιτυχία από αρκετές Εταιρείες, με αποτέλεσμα να έχουμε καταφέρει να αποδώσουμε μόνο από αυτό το πρόγραμμα περισσότερους από 6,7 τόνους τρόφιμα σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη! Γιατί τελικά η δύναμη που έχει το 0,01€ είναι πολύ μεγάλη!
Tο πρόγραμμα τιμήθηκε για την καινοτομία και τον πολλαπλασιαστικό κοινωνικό του αντίκτυπο με το Innovative Fundraising Award (βλ. περισσότερα)

Μερικές από τις Εταιρείες που έχουν υποστηρίξει το πρόγραμμα: