Πρόγραμμα SDGs Coffee Breaks

Πρόγραμμα SDGs Coffee Breaks

 

To 2020 η Wise Greece, ήταν μία από τις επτά μη κερδοσκοπικές στον κόσμο που τιμήθηκαν από τα Ηνωμένα Έθνη και την Παγκόσμια Τράπεζα για τη συμβολή τους στην επίτευξη της Παγκόσμιας Ατζέντας Βιώσιμης Ανάπτυξης (βλ. περισσότερα εδώ).
Στα πλαίσια μεγιστοποίησης του κοινωνικού της αντικτύπου και με στόχο την προώθηση των 17 Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ο.Η.Ε. η Wise Greece εφαρμόζει με την υποστήριξη μεγάλων εταιρειών το πρόγραμμα “SDGs Coffee Breaks”.

Μία φορά τον μήνα και μόλις για 30 λεπτά, οι εργαζόμενοι της εκάστοτε εταιρείας κάνουν ένα virtual coffee break μαζί μας, το οποίο είναι αφιερωμένο κάθε φορά σε έναν Στόχο Βιώσιμης Ανάπτυξης. Ένας εργαζόμενος της Εταιρείας γίνεται κάθε μήνα SDGs Ambassador, για να μιλήσει για τον εκάστοτε Στόχο, ενώ φιλοξενούμε έναν διαφορετικό Ομιλητή από την Ελλάδα ή το εξωτερικό για να μας εμπνεύσει, παρουσιάζοντας τη δική του ιστορία, την επαγγελματική του πορεία ή την εθελοντική του δράση.

Κοινωνικοί Επιχειρηματίες, Εργαζόμενοι σε ΜΚΟ, Τραγουδιστές, Συγγραφείς, Περιβαλλοντολόγοι, Εκπαιδευτικοί, Άτομα με αναπηρία, Ενεργά μέλη της LGBTQΙ+ κοινότητας και πολλοί άλλοι, μας παρακινούν, μας εμπνέουν με τις ιστορίες τους και μοιράζονται μαζί μας τις δράσεις τους για τον Στόχο Βιώσιμης Ανάπτυξης που υπηρετούν!

Και όλα αυτά, μόλις σε 30 λεπτά!

Εάν θέλεις να εφαρμόσουμε το πρόγραμμα SDGs Coffee Breaks και στη δική σου Εταιρεία, επικοινώνησε μαζί μας.